ActiveHike Evia: Hiking Between Two Giants Xmas Edition | 09.12.2023
Μπες σε σκηνικό από Χριστουγεννιάτικο παραμύθι, πεζοπορώντας σε μια υπέροχη, εύκολη διαδρομή στην Εύβοια στρωμένη σ' όλο το μήκος με πανέμορφα έλατα, άλλα μικρά κι άλλα μέχρι τον ουρανό!
Εγκαινιάζουμε τις περιπέτειες με άρωμα Χριστουγέννων σε μαγευτικό δάσος ελάτων, ανάμεσα στους ‘γίγαντες’ Δίρφη και Ξηροβούνι, έτσι για να μας βάλει στο εορταστικό mood!
H παιγνιδιάρικη διαδρομή σε πυκνόφυτο ελατόδασος, είναι σαν καρτ-ποστάλ και νιώθεις ότι βρίσκεσαι στον παράδεισο των Χριστουγεννιάτικων δέντρων - ελίσσεται ανάμεσα σε αμέτρητα έλατα μεταξύ των επιβλητικών πλαγιών του Ξηροβουνίου και της Δίρφης, με άπλετη θέα στο Αιγαίο!
ActiveHike MenalonTrail #7 Xmas Edition: Βαλτεσινίκο - Μαγούλιανα | 10.12.2023
Έλα στη Χριστουγεννιάτικη παραμυθένια διαδρομή με τα υπέροχα έλατα, στο χωριό με το μεγαλύτερο υψόμετρο στην Πελοπόννησο που βρίσκεται στο Μαίναλο, και αργότερα για φαγητό στη γραφική Βυτίνα!
H ιδιαίτερα όμορφη διαδρομή, με άπειρα έλατα, παιγνιδιάρικα περάσματα από γεφυράκια, χαλιά από βρύα και μανιταρούπολεις στα πόδια μας, θα αποτυπωθεί στο μυαλό σου για πάντα, μια και καμιά φωτογραφία δεν μπορεί να συλλάβει τέτοια ομορφιά!!!
​Νιώσε τη χαρά των Χριστουγέννων στη φύση μέσα σ’ ένα ανεπανάληπτο σκηνικό με έλατα και στόλισε μαζί μας με οργανικά υλικά το τυχερό ελατάκι που έχουμε υιοθετήσει εδώ και χρόνια!
ActiveHike Παρνασσός: Φτερόλακα Xmas Edition | 16.12.2023
Ενώ ήδη θα μυρίζει Χριστούγεννα για τα καλά, θα πεζοπορήσουμε ένα ονειρικό κομμάτι του Παρνασσού, σε μια παιγνιδιάρικη διαδρομή, ευελπιστώντας να έχουμε ίσως και λίγο χιονάκι, έτσι για εφφέ! Πρόκειται για ένα πανέμορφο μονοπάτι σε πυκνόφυτο ελατόδασος, κοντά στη Φτερόλακα του Χιονοδρομικού Παρνασσού, που ελίσσεται ανάμεσα σε έλατα, πυκνόφυτες πλαγιές και μικρά, όμορφα ξέφωτα. Μια ιδανική διαδρομή για να νιώσεις Χριστούγεννα με Active στη φύση!
ActiveHike Ζήρεια: Χαράδρα Φλαμπουρίτσας Xmas Edition | 17.12.2023
Νιώσε τη μαγεία του πυκνού ελατόδασους σαν μικρό παιδί μέσα σε παραμύθι στη Φλαμπουρίτσα, σ' ένα ονειρικό μονοπάτι με Χριστουγεννιάτικη αύρα από άπειρα έλατα, κρυμμένο ανάμεσα σε Μεγάλη και Μικρή Ζήρεια!​
​Η Χαράδρα της Φλαμπουρίτσας ήταν ανέκαθεν ένα σημείο αναφοράς τα Χριστούγεννα για τους Active Sundays. Σ' ένα τοπίο που μοιάζει βγαλμένο από Χριστουγεννιάτικη κάρτα, κάθε χρονιά στολίζουμε ένα συγκεκριμένο ελατάκι (από τα χιλιάδες) που 'υιοθετήσαμε' σηματοδοτώντας τα προεόρτια στη φύση!

Μπες στο απόλυτο mood Χριστουγέννων με Active!

Πολλές και υπέροχες περιπέτειες σχεδιάζονται και θα ανακοινωθούν σύντομα μέσα από αυτή την σελίδα, μέχρι τότε όμως μπορείς και εσύ να συμβάλλεις δίνοντας μας την δικιά σου ιδέα για κάποια περιπέτεια που θα ήθελες να δημιουργήσουμε κάνοντας κλικ στο Suggest an Adventure>>>

ΔΩΡΕΑΝ Ιατρικό Checkup για Μέλη των ACTIVE SUNDAYS
Οι Active Sundays σε συνεργασία με το Πολυιατρείο Medica, προσφέρουν στα μέλη τους που έχουν συμμετέχει έστω και μια φορά σε περιπέτειες των Active Sundays την περίοδο 2020/2021/2022, ΔΩΡΕΑΝ check-up με την επίδειξη εισιτηρίου συμμετοχής σε οποιαδήποτε περιπέτεια του 2020/2021/2022 με το εισιτήριο τους, την ταυτότητα τους και το ΑΜΚΑ τους.Απαραίτητη η διευθέτηση ραντεβού εκ των προτέρων.
Στοιχεία επικοινωνίας εδώ.

Ιδιαίτερα χρήσιμο αν θες να τσεκάρεις κατά πόσον έχεις προδιάθεση για θρόμβωση, είτε πριν, είτε μετά τον εμβολιασμό για covid19.
Η πολύτιμη προσφορά σου υποστηρίζει το έργο μας για διατήρηση της Φύσης για τις μελλοντικές γενιές, επιμόρφωση του κοινού και ατόμων/ομάδων που λαμβάνουν δράση, καθώς και βιώσιμη αξιοποίηση και αναβάθμιση προορισμών