ActiveIceAgeHike Bonikl - Επτάστομος: EU's Southern-most Glacier | 05.02.2022
Σε μια παραμυθένια κι ιδιαίτερη διαδρομή ανάμεσα σε πυκνόφυτα έλατα, που αν είμαστε τυχεροί, θα είναι διακοσμημένα με χιονάκι, θα πεζοπορήσουμε το εύκολο κι ευχάριστο μονοπάτι που οδηγεί στο χείλος του σπηλαιοβάραθρου του νοτιότερου παγετώνα της Ευρώπης που βρίσκεται κρυμμένος στις ελατοσκέπαστες πλαγιές του Παρνασσού - του Επτάστομου και θα έχουμε χρόνο να το θαυμάσουμε από ψηλά!
Αργότερα θα καταλήξουμε στην κοσμοπολίτικη Αράχωβα για... ξέρετε εσείς!
ActiveSnowHike Ζήρεια: Λίμνη Δασίου | 12.02.2022
Φύγαμε για να πεζοπορήσουμε ανάμεσα σε θεόρατα έλατα για να δούμε εικόνες απαράμιλλης ομορφιάς: την παγωμένη εποχιακή αλπική Λίμνη Δασίου!
Σε 10 απολαυστικά χιλιόμετρα, στη Ζήρεια, το δεύτερο ψηλότερο βουνό της Πελοποννήσου, ανάμεσα σε θεόρατα έλατα και επιβλητικά μαυρόπευκα, θα επισκεφθούμε τη λίμνη πεζοπορικά, για να θαυμάσουμε το θέαμα, αν είμαστε τυχεροί και με χιονάκι, πριν καταλήξουμε στα Τρίκαλα Κορινθίας για φαγητό!


ActiveHike Μαγευτική Μάνη Green Monday Edition | 25-27.02.2023
Ζήσε ένα ξεχωριστό τριήμερο Καθαράς Δευτέρας που θα σου μείνει αξέχαστο, απολαμβάνοντας πεζοπορικά τη μοναδική Μάνη, καταπράσινη αυτή την εποχή, στα πιο iconic σημεία της!

Γνώρισε το μοναδικό Κάστρο Μαΐνη, το εκπληκτικό Ακρωτήριο Τηγάνι, το νοτιότερο άκρο της ηπειρωτικής Ελλάδας, το Ταίναρο, με τις Πύλες του Άδη, το παραδοσιακό Καλτερίμι στο Μπίλιοβο, στη σκιά του επιβλητικού αρσενικού Ταϋγέτου με θέα τη Μεσσηνία, εντυπωσιάσου από τα Σπήλαια Δυρού, την ανεπανάληπτη Βάθεια, απόλαυσε στιγμές με καλή παρέα στο Λιμένι, την Αρεόπολη, την Καρδαμύλη… άσε όλη τη μαγεία της Μάνης να σε αγγίξει, με την εμπειρία των Active θα σου μείνει αξέχαστη!
ActiveHike Παρνασσός: Χαράδρα Βελίτσας | 12.03.2023
​​​Ατένισε τις κορυφές του μεγαλοπρεπούς Παρνασσού από τα 2.000m και νιώσε δέος για το μεγαλείο της φύσης, εκεί που πετάνε οι αετοί, στο ομορφότερο ίσως κομμάτι του Παρνασσού, το μοναδικό απείραχτο κομμάτι του!
Φύγαμε για μια υπέροχη, απολαυστική και χορταστική πεζοπορία σε πυκνό ελατόδασος τη Χαράδρα της Βελίτσας, μια επική διαδρομή στη σκιά του μεγαλοπρεπούς Παρνασσού, με θέα τον Βοιωτικό κάμπο!Η θέα της Λιάκουρας, της ψηλότερης κορυφής του Παρνασσού (2457m), του καταρράκτη Τρύπης που αφήνει ένα υπόκωφο ήχο, του πυκνού δάσους της Χαράδρας της Βελίτσας και του κάμπου του Βοιωτικού Κηφισσού που θα βρίσκονται στα πόδια μας, θα σε συνεπάρουν!
Μετά την πεζοπορία, θα καταλήξουμε στη Λιβαδειά με τις όμορφες Πηγές Κρύας για... ξέρετε εσείς!
ΔΩΡΕΑΝ Ιατρικό Checkup για Μέλη των ACTIVE SUNDAYS
Οι Active Sundays σε συνεργασία με το Πολυιατρείο Medica, προσφέρουν στα μέλη τους που έχουν συμμετέχει έστω και μια φορά σε περιπέτειες των Active Sundays την περίοδο 2020/2021/2022, ΔΩΡΕΑΝ check-up με την επίδειξη εισιτηρίου συμμετοχής σε οποιαδήποτε περιπέτεια του 2020/2021/2022 με το εισιτήριο τους, την ταυτότητα τους και το ΑΜΚΑ τους.Απαραίτητη η διευθέτηση ραντεβού εκ των προτέρων.
Στοιχεία επικοινωνίας εδώ.

Ιδιαίτερα χρήσιμο αν θες να τσεκάρεις κατά πόσον έχεις προδιάθεση για θρόμβωση, είτε πριν, είτε μετά τον εμβολιασμό για covid19.


Πολλές και υπέροχες περιπέτειες σχεδιάζονται και θα ανακοινωθούν σύντομα μέσα από αυτή την σελίδα, μέχρι τότε όμως μπορείς και εσύ να συμβάλλεις δίνοντας μας την δικιά σου ιδέα για κάποια περιπέτεια που θα ήθελες να δημιουργήσουμε κάνοντας κλικ στο Suggest an Adventure>>>