Picture
Ένας επίγειος παράδεισος είναι ο προορισμός της επόμενης καλοκαιρινής μας περιπέτειας!!...

Έλα για το ultimate river trek στη Νέδα ή για βόλτα, για να δεις και να βουτήξεις στους μαγευτικούς καταρράκτες της! 

Η Νέδα, ένα από τα θηλυκά ποτάμια της Ελλάδας, μας καλεί να την εξερευνήσουμε σε παραμυθένιο σκηνικό, σε ακόμα μια ξεχωριστή και Active περιπέτεια!!!...

Επέλεξε την καταλληλότερη δραστηριότητα για σένα με γνώμονα το επίπεδο της φυσικής σου κατάστασης κι έλα για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου, να γνωρίσεις καταπληκτικούς, θετικούς ανθρώπους που θα γίνουν φίλοι σου, να δημιουργήσεις όμορφες αναμνήσεις που θα σε συνοδεύουν στην καθημερινότητα σου και ν' αποτυπώσεις στο μυαλό σου μια εξέχαστη εμπειρία στην υπέροχη φύση της Νέδας!

Στην εντυπωσιακή και παιχνιδιάρικη ποταμοδιάσχιση μας, όχι μόνο θα διανύσουμε το 'φιλέτο" της Νέδας, αλλά θα κολυμπήσουμε στα καθάρια νερά της, και θα απολαύσουμε δροσερές βουτιές στη βάθρα με τους κρυστάλλινους καταρράκτες της!

Σ' ένα μεγαλειώδες τοπίο που συνεπαίρνει, στη Νέδα αναδεικνύεται η πλούσια φυσική ομορφιά, με κατάφυτες όχθες, μεγαλειώδη φυσικά γλυπτά από βράχια, στενά εντυπωσιακά περάσματα, δροσιστικές βάθρες, πέτρινα γεφύρια, μικρούς και μεγάλους εντυπωσιακούς καταρράκτες, σαν ένα φυσικό water park! 
Picture
Η διάσχιση της Νέδας,  αποτελεί μια μοναδική εμπειρία σε αυτή την ανεξερεύνητη μέχρι πρόσφατα γωνιά της Ελληνικής φύσης.

Οι συνεχείς εναλλαγές τοπίου, η πλούσια βλάστηση, οι τεράστιες ποταμίσιες πέτρες μέσα στα ανοιχτοπράσινα νερά κι οι επιβλητικοί βράχοι, κάνουν το 
RiverTrek στη Νέδα αληθινή πρό(σ)κληση, αλλά και απόλαυση για όποιον διασχίζει το συγκεκριμένο ποτάμι την κατάλληλη εποχή.

Σε σημεία, το τοπίο πλαισιώνουν ελαιώνες, συκιές, πλατάνια και αγριοβελανιδιές, ενώ υπάρχουν καταρράκτες, που καταλήγουν σε μικρές φυσικές κολυμπήθρες.

Picture
Κατάληξη του RiverTrek θα είναι οι εντυπωσιακοί καταρράκτες της Νέδας για ακόμα περισσότερες βουτιές, παιχνίδια στο νερό, ξεκούραση για να απολαύσουμε το μαγευτικό τοπίο και αναμνηστικές φωτογραφίες.

 Ακολούθως, με μικρή επιπρόσθετη επιβάρυνση, θα μεταφερθούμε με όχημα από το σημείο που θα τερματίσει η πορεία μας, μέχρι το χωριό όπου θα μας περιμένει το πούλμαν.

 Ειδικά για τη συγκεκριμένη διαδρομή, στα άτομα που θα συμμετέχουν στην ποταμοδιάσχιση, θα παρασχεθεί δανειστικά, με μικρή επιπρόσθετη επιβάρυνση, ορειβατικό κράνος, μια κι επιβάλλεται η χρήση του για σκοπούς προστασίας ενόψη του ανάγλυφου του φαραγγιού.​

Στην συγκεκριμένη περιπέτεια υπάρχουν δύο επιλογές συμμετοχής - ΠΟΤΑΜΟΔΙΑΣΧΙΣΗ και ΒΟΛΤΑ.

Λεπτομέρειες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά της κάθε επιλογής
​βρίσκονται στην ενότητα 'TΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ' πιο κάτω.

Για συμμετοχή στην ποταμοδιάσχιση απαιτείται ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ φυσική κατάσταση.

​Για συμμετοχή στη βόλτα μπορούν να συμμετέχουν άτομα με στοιχειώδη φυσική κατάσταση,
ακόμη και παιδιά από 8+ με τη συνοδεία γονέων/πιστοποιημένου κηδεμόνα.Επιπρόσθετα από το κόστος συμμετοχής, το κόστος μεταφοράς έξω από το φαράγγι μετά το τέλος της δραστηριότητας (6 ευρώ/άτομο) και για όσους θα κάνουν ποταμοδιάσχιση (όχι βόλτα) το κόστος δανεισμού απαραίτητου ορειβατικού κράνους (6 ευρώ/άτομο) θα καταβληθούν μετρητά στο πούλμαν.​
Picture
Αν επιλέξεις να συμμετέχεις για βόλτα, θα κάνεις μια χαλαρή, βατή κι εύκολη πεζοπορία κατάβασης περίπου μιας ώρας και στη συνέχεια, θα έχεις την ευχέρεια να πεζοπορήσεις σε σύντομο μονοπάτι που οδηγεί στους πανέμορφους καταρράκτες της Νέδας

Θα παραμείνουμε στην περιοχή με τους καταρράκτες και τις λιμνούλες για μπάνιο, χαλάρωση και για ν' απολαύσουμε το καταπληκτικό τοπίο. Ευκαιρία για απίστευτες φωτό για το instagram σου!...

Τέλος, θα μεταφερθούμε με όχημα στο χωριό όπου θα έχουμε χρόνο για να γευματίσουμε στις γραφικές ταβέρνες, για καφεδάκι και βόλτα, μέχρι να συναντηθούμε με την ομάδα του RiverTrek που επίσης θα μεταφερθεί με όχημα στο χωριό και αργότερα θα αναχωρήσουμε για Αθήνα.

RIVERTREK TIPS...
 • Μαγιό απαραίτητο ;)
 • Καταλληλότερα είναι Παπούτσια ποταμοδιάσχισης, ή αθλητικά πέδιλα (κλειστά μπροστά που να προστατεύουν τα δάχτυλα) ή αθλητικά παπούτσια τα οποία θα φορέσεις και θα κουβαλάς μαζί σου δεύτερα αθλητικά παπούτσια + ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ duct tape
 • ΜΗΝ ξετρυπώσεις εκείνα τα παλιά αθλητικά από την ντουλάπα που έχεις να τα φορέσεις δυο χρόνια με το σκεπτικό οτι δεν σε πειράζει να χαλάσουν, Αυτά σίγουρα θα ξεκολλήσουν μέσα στην πρώτη ώρα της δραστηριότητας!!
 • Στεγανό σακίδιο που θα βρείς σε καταστήματα αθλητικών/ορειβατικών/κατάδυσης - δεν είναι απαραίτητο να είναι το ακριβότερο.
Δηλώσεις συμμετοχής με τιμή για έγκαιρη εγγραφή* για τις πρώτες 25 θέσεις ή μέχρι 12 Ιουνίου 2024 (όποιο έρθει πρώτο).
Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 05 Ιουλίου 2024 αν και εφόσον υπάρχουν ακόμη διαθέσιμα εισιτήρια συμμετοχής.
Picture
Η συγκεκριμένη πεζοπορική διαδρομή είναι κατάλληλη και για Αρχάριους με την προϋπόθεση ότι​ διαθέτουν ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ φυσική κατάσταση και τον απαραίτητο ελάχιστο εξοπλισμό που αναφέρεται λεπτομερώς πιο κάτω***
Σημειώνεται ότι σε περίπτωση που την ημέρα της περιπέτειας, τυχόν επικρατούν συνθήκες τέτοιες που δεν θα επιτρέπουν την ασφαλή πρόσβαση ή διεξαγωγή της συγκεκριμένης διαδρομής, θα γίνει εναλλακτική διαδρομή.

Όλες οι δραστηριότητες είναι προαιρετικές. Το πρόγραμμα ενδέχεται να διαμορφωθεί ανάλογα με τις ανάγκες της περιπέτειας.

​Λεπτομέρειες για τα τεχνικά στοιχεία των διαδρομών, βαθμούς δυσκολίας, προϋποθέσεις και όρους συμμετοχής, ακυρωτικών κλπ αναγράφονται κάτω από τις κεφαλίδες με τις ανάλογες ενότητες πιο κάτω (πάτησε το + για να ανοίξει η παράγραφος)

ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ | ΕΠΙΠΕΔΟ / ΒΑΘΜΟΙ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ | ΠΟΥ & ΠΩΣ
Στην συγκεκριμένη περιπέτεια υπάρχουν δύο επιλογές συμμετοχής - ΠΟΤΑΜΟΔΙΑΣΧΙΣΗ και ΒΟΛΤΑ:
Αν έρχεσαι για την iconic ΠΟΤΑΜΟΔΙΑΣΧΙΣΗ, η συγκεκριμένη διαδρομή είναι κατάλληλη και για άτομα που έχουν λίγη εμπειρία στο βουνό αλλά έχουν ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ φυσική κατάσταση με την προϋπόθεση ότι έχουν τον απαραίτητο ελάχιστο εξοπλισμό*** (εκτός από ότι αναγράφεται, θα σου δανειστεί ειδικό κράνος επιτόπου με μικρή επιπρόσθετη επιβάρυνση) μια και η διαδρομή από την αρχή μέχρι το τέλος της γίνεται μέσα στην κοίτη του ποταμού, με εξαίρεση το τελευταίο 1Km που γίνεται σε μονοπάτι.

Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής είναι να γνωρίζεις στοιχειωδώς να κολυμπάς.


Σε περίπτωση που επιθυμείς να συμμετέχεις στην ποταμοδιάσχιση αλλά είναι η πρώτη σου outdoor δραστηριότητα/πεζοπορία ή/και έχεις λίγη/μικρή εμπειρία στο βουνό, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να επικοινωνήσεις πρώτα με τους Active Sundays στο 2111 983117 Τρι-Παρ 10:00-14:00 ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ για να ισχύει το εισιτήριο σου.
Αν έρχεσαι για να πας ΒΟΛΤΑ στους εντυπωσιακούς καταρράκτες της Νέδας, σημείωσε ότι είναι απαραίτητο να φοράς τουλάχιστον αθλητικά παπούτσια και όχι σαγιονάρες ή πέδιλα για την ασφαλή συμμετοχή σου, επίσης δεν χρειάζεσαι στεγανό σακίδιο. Αν έχεις σκοπό να βουτήξεις στη λίμνη του καταρράκτη, απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής είναι να γνωρίζεις στοιχειωδώς να κολυμπάς.

ΠΟΤΑΜΟΔΙΑΣΧΙΣΗ
Απόσταση Πεζοπορίας/Ποταμοδιάσχισης:  ~6Km περίπου, η έξοδος από το φαράγγι θα γίνει με όχημα 4x4 με μικρή επιπρόσθετη επιβάρυνση
​​

Διάρκεια δραστηριότητας: ~6hrs περίπου, (οι 3-4 μέσα στο ποτάμι) ανάλογα με το ρυθμό της ομάδας, μαζί με τις στάσεις
(Αν είσαι αρχάρι@ κάνε κλικ στα μπλε γράμματα του λινκ και διάβασε λεπτομέρειες σχετικά με το βαθμό δυσκολίας και τις απαιτήσεις σε φυσική κατάσταση για να καταλάβεις κατά πόσο θα μπορείς να αντεπεξέλθεις σε αυτή την περιπέτεια)
<<<  Κάνε κλικ στα βουναλάκια για να σιγουρευτείς ότι η συγκεκριμένη περιπέτεια είναι κατάλληλη για σένα με βάση τη φυσική σου κατάσταση (ΒΔ1 - επίπεδα δυσκολίας: 1-5 βουναλάκια. Διάβασε λεπτομέρειες κάνοντας κλικ τα βουναλάκια αν είσαι αρχάρι@ ή χωρίς πολλή εμπειρία στο βουνό)

ΒΟΛΤΑ
Απόσταση βόλτας:  ~5Km περίπου κατάβαση (4km σε χωματόδρομο, 1km σε μονοπάτι με βραχάκια, πέτρες, κλπ), η έξοδος από το φαράγγι θα γίνει με όχημα 4x4 με μικρή επιπρόσθετη επιβάρυνση

Διάρκεια δραστηριότητας: ~3-4 hrs περίπου, ανάλογα με το ρυθμό της ομάδας, μαζί με τις στάσεις και την επίσκεψη/μπάνιο στον καταρράκτη
(Αν είσαι αρχάρι@ κάνε κλικ στα μπλε γράμματα του λινκ και διάβασε λεπτομέρειες σχετικά με το βαθμό δυσκολίας και τις απαιτήσεις σε φυσική κατάσταση για να καταλάβεις κατά πόσο θα μπορείς να αντεπεξέλθεις σε αυτή την περιπέτεια)
<<<  Κάνε κλικ στα βουναλάκια για να σιγουρευτείς ότι η συγκεκριμένη περιπέτεια είναι κατάλληλη για σένα με βάση τη φυσική σου κατάσταση (ΒΔ1 - επίπεδα δυσκολίας: 1-5 βουναλάκια. Διάβασε λεπτομέρειες κάνοντας κλικ τα βουναλάκια αν είσαι αρχάρι@ ή χωρίς πολλή εμπειρία στο βουνό)

​​Προορισμός: Μεσσηνία
Ώρα Συνάντησης:   06:30 (Περιστέρι)
Ώρα Αναχώρησης:  07:00 (Περιστέρι)
Ώρα Επιστροφής: ~23:00 (Περιστέρι)
Επιπρόσθετα σημεία επιβίβασης:
07:15 Ελευσίνα, στη στάση ΚΤΕΛ έξω από το Praktiker
08:00 Ισθμός Κορίνθου, Olympic Cafe
TBA  Τρίπολη, έξω από την πόλη, σε σημείο που θα διευθετηθεί
ΤΙ ΝΑ ΕΧΩ ΜΑΖΙ - ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
*** Ελάχιστος Βασικός Εξοπλισμός απαραίτητος για συμμετοχή στη δραστηριότητα της ΠΟΤΑΜΟΔΙΑΣΧΙΣΗΣ: ***
 • ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΠΟΤΑΜΟΔΙΑΣΧΙΣΗΣ ή ΚΛΕΙΣΤΑ μπρος-πίσω αθλητικά πέδιλα 
  (κλειστά μπροστά-πίσω ώστε να προστατεύουν τα δάχτυλα και τη φτέρνα - πάτησε τα μπλε γράμματα, είναι link για να δεις πώς είναι τα παπούτσια ποταμοδιάσχισης αν δεν έχεις ήδη - θα βρεις σε όλα τα καταστήματα αθλητικών/ορειβατικών ειδών) μια και εκτός από πεζοπορία, θα πεζοπορήσουμε μέσα στο νερό και σε κάποια σημεία θα κολυμπήσουμε. Τελευταία επιλογή (που δεν προτιμείται, μια και συνήθως ξεκολλάνε οι σόλες και ταλαιπωρούνται όλοι) είναι τα αθλητικά παπούτσια τα οποία θα φορέσεις και θα κουβαλάς μαζί σου και δεύτερο ζευγάρι αθλητικά παπούτσια + duct tape. 
  ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ (δεν θα σου επιτραπεί να συμμετέχεις επιτόπου αν έρθεις με αυτά): πεζοπορικά μποτάκια/παπούτσια, τύπου speedcross, κλπ. ιδιαίτερα όχι Goretex, όχι σανδάλια τύπου Teva με ανοικτά τα δάκτυλα μπροστά ή άλλα αθλητικού τύπου σανδάλια ή crocs ή πλαστικά παπούτσια θαλάσσης)
 • ΣΤΕΓΑΝΟ ΣΑΚΙΔΙΟ, για μεταφορά βασικών ειδών μαζί μας (το βρίσκετε σε καταστήματα αθλητικών/ορειβατικών ειδών)
 • ​Νερό (τουλάχιστον 1,5 λτρ./άτομο για την πεζοπορία) + Σνακ μεγάλης θερμιδικής αξίας (πχ. μπάρα δημητριακών/ σοκολάτα / αποξηραμένα φρούτα / ξηρούς καρπούς)
 • Μαγιό + Αντιηλιακό + Καπέλο + Γυαλιά ηλίου
 • Έξτρα Ρούχα + Παπούτσια + Αποσμητικό για μετά την ποταμοδιάσχιση σε ξεχωριστή τσάντα (πάντα φρεσκαριζόμαστε + αλλάζουμε!)

*** Ελάχιστος Βασικός Εξοπλισμός απαραίτητος για συμμετοχή στη ΒΟΛΤΑ: ***
 • Αθλητικά παπούτσια με καλή σόλα και παπούτσια θαλάσσης ή έξτρα αθλητικά που θα βραχούν. 
  ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ (δεν θα σου επιτραπεί να συμμετέχεις επιτόπου αν έρθεις με αυτά): σαγιονάρες, απλά πολιτικά παπούτσια/σανδάλια, crocs ή πλαστικά παπούτσια θαλάσσης
 • Μικρό σακίδιο για τα πράγματα σου
 • ​Νερό (τουλάχιστον 1,5 λτρ./άτομο για την πεζοπορία) + Σνακ μεγάλης θερμιδικής αξίας (πχ. μπάρα δημητριακών/ σοκολάτα / αποξηραμένα φρούτα / ξηρούς καρπούς)
 • Μαγιό + Αντιηλιακό + Καπέλο + Γυαλιά ηλίου
 • Έξτρα Ρούχα + Παπούτσια + Αποσμητικό για μετά την ποταμοδιάσχιση σε ξεχωριστή τσάντα (πάντα φρεσκαριζόμαστε + αλλάζουμε!)
ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ, ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ, ΑΚΥΡΩΤΙΚΑ, BLAH BLAH

* Βοήθησε συμβάλλοντας θετικά στην αποτελεσματικότερη διοργάνωση των περιπετειών των Active Sundays δηλώνοντας συμμετοχή κι εξοφλώντας το αντίτιμο έγκαιρα. Οποιοσδήποτε δηλώνει συμμετοχή για τις πρώτες 25 θέσεις ή μέχρι τις 12 Ιουνίου 2024 (όποιο έρθει πρώτο), θα μπορεί να συμμετέχει, για τη συγκεκριμένη περιπέτεια με την προνομιακή τιμή των EUR33,99 ενώ το κόστος συμμετοχής μεταγενέστερα διαμορφώνεται στα EUR37,99.

Επιπρόσθετα από το κόστος συμμετοχής, το κόστος μεταφοράς έξω από το φαράγγι μετά το τέλος της δραστηριότητας (6 ευρώ/άτομο) και για όσους θα κάνουν ποταμοδιάσχιση (όχι βόλτα) το κόστος δανεισμού απαραίτητου ορειβατικού κράνους (6 ευρώ/άτομο) θα καταβληθούν μετρητά στο πούλμαν.​

Διάβασε στην ενότητα "ΠΩΣ ΠΑΙΡΝΩ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ | ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ" πιο κάτω, αναλυτικά πώς παίρνεις εισιτήριο, αν έχεις απορία - διατίθενται μόνο ηλεκτρονικά.
​​
Tο κόστος συμμετοχής περιλαμβάνει μεταφορά από/προς Αθήνα με σύγχρονο πούλμαν, έμπειρους συνοδούς/εκπαιδευτές ορεινής πεζοπορίας με διεθνή πιστοποίηση στο αντικείμενο τους και στις Πρώτες Βοήθειες, το σχεδιασμό, οργάνωση, test run, αναλυτική ενημέρωση και υλοποίηση της συγκεκριμένης περιπέτειας, όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για την πραγματοποίηση της περιπέτειας (ασύρματη επικοινωνία, πλήρως εξοπλισμένα φαρμακεία, σύγχρονο εξοπλισμό κλπ και ανάλογα, όπου χρειάζεται, ειδικός εξοπλισμός). Δεν περιλαμβάνεται φαγητό, εξοπλισμός για τους συμμετέχοντες ή οτιδήποτε άλλο δεν αναφέρεται ρητά.

Για όσους επιθυμούν premium θέσεις, υπάρχει η δυνατότητα κατοχύρωσης τους με επιπρόσθετο κόστος. Οι premium θέσεις είναι περιορισμένες, ανάλογα με το πούλμαν και θα δίνονται με σειρά προτεραιότητας. Premium θέσεις είναι μπροστά δεξιά ή μπροστά πάνω για διώροφο, οι θέσεις πριν και μετά την πίσω έξοδο/σκαλιά δεξιά και η μέση της γαλαρίας. Το επιπρόσθετο κόστος της premium θέσης προστίθεται στο κανονικό εισιτήριο για να ισχύει η premium θέση.

Όπως αναφέρεται και στους Όρους Συμμετοχής, τους οποίους παρακαλούμε να διαβάσεις πριν πάρεις εισητήριο/α, η περιπέτεια θα διεξαχθεί μόνο σε περίπτωση που συμπληρωθεί ο ελάχιστος αριθμός συμμετοχών έγκαιρα.
Ακυρωτικά για μονοήμερες περιπέτειες και ειδικά για τη συγκεκριμένη σε συντομία - ισχύουν για όλες τις περιπτώσεις, οποιοσδήποτε και να είναι ο λόγος:
Μέχρι τις 21-ΙΟΥΝ-2024 και ώρα 23:59 Ελλάδας = πλήρες refund (ακύρωση με επιστροφή χρημάτων ή σε μορφή voucher μείον 
€5.- έξοδα ακυρωτικών, εγγραφής και διεκπεραίωσης, με τη μορφή χρημάτων ή voucher/κουπονιού διάρκειας 30-60 ημερών) ή μεταφορά μέχρι μια φορά σε άλλη περιπέτεια ή άλλο άτομο με επιβάρυνση €5.-
Μέχρι τις 28-ΙΟΥΝ-2024 και ώρα 23:59 Ελλάδας = 50% refund (το εισιτήριο δεν είναι μεταφέρσιμο σε άλλη περιπέτεια και γίνεται επιστροφή χρημάτων ή δίνεται voucher/κουπόνι αξίας 50% του κόστους το εισιτηρίου) ή μεταφορά μέχρι μια φορά σε άλλο άτομο με επιβάρυνση €5.-
Από τις 29-ΙΟΥΝ-2024 ή NO SHOW = non-refundable, non-transferable (το εισιτήριο είναι μη-επιστρέψιμο σε χρήματα ή σε μορφή voucher, μη-εξαργυρώσιμο με οποιονδήποτε τρόπο και είναι μη-μεταφέρσιμο σε άλλη περιπέτεια - δεν γίνεται χρήση του σε άλλη περιπέτεια), προσφέρεται η δυνατότητα μέχρι 5 μέρες πριν την ημερομηνία της περιπέτειας να γίνει μεταφορά μέχρι μια φορά σε άλλο άτομο με επιβάρυνση €5.-
Εισιτήρια ή επιπρόσθετα addons που είναι εξαρχής non-refundable (μη επιστρέψιμα), όπως π.χ. Super Early Bird, LOCAL, special, group, exceptional own means (συμμετοχή με ιδία μέσα), που αποκτήθηκαν με voucher, premium θέσεις, "άδεια διπλανή θέση", διευθετήσεις φαγητού ή άλλων addon υπηρεσιών/προϊόντων ή/και όπου δίνεται δυνατότητα προκαταβολής/δόσεων, κλπ. εξαιρούνται από τα παραπάνω ακυρωτικά, είναι μη-επιστρέψιμα, μη-μεταφέρσιμα σε άλλη περιπέτεια, μη-εξαργυρώσιμα με οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Πλήρεις λεπτομέρειες για τα ακυρωτικά βρίσκονται στους Όρους Συμμετοχής.

Το πρόγραμμα και οι δραστηριότητες ενδέχεται να τροποποιηθούν ή ν' ακυρωθούν μερικά ή συνολικά, για οποιονδήποτε λόγο, ιδιαίτερα σε περίπτωση που τα καιρικά φαινόμενα, ανωτέρα βία ή άλλοι τεχνικοί ή αστάθμητοι παράγοντες που τυχόν παρουσιαστούν αποτρέπουν την ασφαλή πρόσβαση ή την διεξαγωγή του προγράμματος της περιπέτειας όπως έχει σχεδιαστεί.

Ειδικότερα για περιπέτειες που ενδέχεται να γίνουν σε ψηλό υψόμετρο ή χιονισμένο πεδίο, σε περίπτωση που οι καιρικές συνθήκες, η πρόσβαση, ο όγκος και η ποιότητα χιονιού/νερού/αέρα που θα επικρατούν την ημέρα της περιπέτειας στην περιοχή διεξαγωγής της περιπέτειας, είναι τέτοιες που δεν θα επιτρέπουν την ασφαλή πρόσβαση για διεξαγωγή του προγράμματος της περιπέτειας όπως έχει σχεδιαστεί, θα γίνει εναλλακτική/διαφοροποιημένη διαδρομή, ακόμη και σε διαφορετικό προορισμό αν κριθεί αναγκαίο.


Σε περίπτωση επιβολής νέων/επιπρόσθετων μέτρων από τις Αρχές σχετικά με covid19 ή άλλο θέμα, οι παραπάνω όροι θα προσαρμοστούν ανάλογα για να εφαρμόζονται τα νέα/επιπρόσθετα μέτρα/πολιτικές.

Με την εγγραφή σας καταλαβαίνετε κι αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής.
ΠΩΣ ΠΑΙΡΝΩ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ | ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
Εισιτήρια συμμετοχής εκδίδονται αυτόματα, ηλεκτρονικά, από το εξειδικευμένο σύστημα εγγραφών Eventbrite και τα λαμβάνεις στο email σου σε δευτερόλεπτα μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής σουΜε τον τρόπο αυτό κατοχυρώνεται άμεσα η θέση σου.

Επειδή μας το ζητήσατε, υπάρχουν δύο τρόποι για να κάνεις εγγραφή και να πάρεις εισιτήριο συμμετοχής:

(α) Όπως πάντα, πατώντας το κουμπί "Register" ή "Πάρε Άμεσα Εισιτήριο" μεταφέρεσαι στο σύστημα εγγραφών Eventbrite και κάνεις άμεσα online ηλεκτρονική εγγραφή μέσω του. Η διαδικασία εγγραφής ξεκινά πατώντας το πορτοκαλί κουμπί "Reserve A Spot" (αν δεν υπάρχει διαθεσιμότητα τη συγκεκριμένη στιγμή, θα έχεις την ευχέρεια να γραφτείς σε λίστα αναμονής πατώντας το "Join Waitlist"). Αφού επιλέξεις αριθμό εισιτηρίων και συμπληρώσεις όλα τα πεδία ξεχωριστά και ειδικά για κάθε άτομο για το οποίο επιθυμείς να πάρεις εισιτήριο, μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιαδήποτε κάρτα (χρεωστική, πιστωτική, προπληρωμένη VISA / MasterCard / AmericanExpress) ή λογαριασμό PayPal για να ολοκληρώσεις την εγγραφή σου και να εκδοθεί εισιτήριο/α συμμετοχής. Δεν χρειάζεται να έχεις λογαριασμό PayPal για να κάνεις εγγραφή. Πατώντας το κουμπί 'Paypal Check Out' αν δεν έχεις Paypal, καταχωρείς τα βασικά στοιχεία σου όπως σε οποιαδήποτε φόρμα ηλεκτρονικής πληρωμής και αυτόματα σου δημιουργείται λογαριασμός που μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις για ασφαλείς συναλλαγές οπουδήποτε στο διαδίκτυο. Εγκρίνεις τη συναλλαγή και με την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα δεις στην οθόνη σου επιβεβαίωση της εγγραφής σου ενώ ταυτόχρονα θα λάβεις και με email επιβεβαίωση της εγγραφής σου με σύνδεσμο "View Current Orders" για να κατεβάσεις το/α εισιτήριο/α σου σε μορφή pdf. Με τον τρόπο αυτό, κατοχυρώνεται άμεσα η θέση σου.
ή
(β) Εναλλακτικά, πατώντας το κουμπί 'Εναλλακτική Offline Δήλωση Συμμετοχής", συμπληρώνεις offline μια φόρμα εγγραφής, μια για κάθε άτομο για το οποίο θες εισιτήριο (με τα στοιχεία του καθενός ξεχωριστά), στη σελίδα επιβεβαίωσης χρησιμοποιείς το ανάλογο κουμπί που αναγράφει το όνομα της περιπέτειας για να καταβάλεις το σχετικό αντίτιμο άμεσα κατευθείαν με κάρτα, διαφορετικά ακυρώνεται αυτόματα). Offline δηλώσεις συμμετοχής με κάρτα που δεν τακτοποιούνται άμεσα ακυρώνονται αυτόματα. Όταν επιβεβαιωθεί ότι εγγραφή τακτοποιήθηκε έγκαιρα, θα σου αποσταλεί το σχετικό εισιτήριο/α στο email σου εντός 24-48 ωρών (Τρίτη-Παρασκευή).​

Στη (β) περίπτωση που αναφέρεται πιο πάνω, δεν λαμβάνετε αυτόματα σε δευτερόλεπτα επιβεβαίωση εγγραφής με λινκ στο/α εισιτήριο/α στο εμαιλ σας, αλλά εντός 24-28 ωρών εφόσον έχετε τακτοποιήσει το αντίτιμο συμμετοχής.
Σε περίπτωση που υποβάλετε offline δήλωση συμμετοχής χωρίς να τακτοποιήσετε άμεσα στο αντίτιμο συμμετοχής, η offline δήλωση συμμετοχής ακυρώνεται αυτόματα. Αν επιθυμείτε να συμμετέχετε, θα πρέπει να κάνετε ξανά offline δήλωση συμμετοχής και να την τακτοποιήσετε, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα, διαφορετικά, θα έχετε την ευχέρεια να γραφτείτε σε λίστα αναμονής.


Λεπτομέρειες για το κόστος συμμετοχής, ακυρωτικά, κλπ βρίσκονται στην ενότητα κάτω από την κεφαλίδα
"ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ, ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ, ΑΚΥΡΩΤΙΚΑ, BLAH BLAH" πιο πάνω
Όπως αναφέρεται και στους Όρους Συμμετοχής, και στα "Ακυρωτικά" πιο πάνω, συμμετοχές που ακυρώνονται για οποιονδήποτε λόγο τις τελευταίες 7 μέρες πριν από μονοήμερη περιπέτεια ή αν για οποιονδήποτε λόγο τελικά δεν συμμετέχει κάποιος συμμετέχοντας,
​είναι μη-επιστρέψιμα, μη-εξαργυρώσιμα με οποιονδήποτε τρόπο (ούτε σαν voucher), 
​και είναι μη-μεταφέρσιμα σε άλλη περιπέτεια,
​δηλαδή δεν μπορεί να γίνει χρήση τους για επόμενη περιπέτεια.
Αν δοκίμασες να πάρεις εισιτήριο κάνοντας εγγραφή στο σύστημα εγγραφών χρησιμοποιώντας ένα οποιοδήποτε από τα REGISTER λινκ πιο πάνω και δυσκολεύεσαι, μπορείς να κάνεις offline δήλωση συμμετοχής για να δηλώσεις τα στοιχεία σου και να καταβάλεις το αντίτιμο με άλλο, ηλεκτρονικό τρόπο.
Ο κανονικός τρόπος να πάρεις εισιτήριο είναι ηλεκτρονικά μέσω του συστήματος εγγραφών Eventbrite, λινκ για το οποίο υπάρχουν πιο πάνω όπου γράφει REGISTER και είναι live - δηλαδή για να πάρεις άμεσα εισιτήριο χρησιμοποίησε το κουμπί REGISTER, επέλεξε αριθμό εισιτηρίων, συμπλήρωσε τα στοιχεία για κάθε συμμετέχοντα, κατέβαλε το αντίτιμο με κάρτα/paypal και θα λάβεις σε δευτερόλεπτα εισιτήριο/α στο εμαιλ σου.
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
: κάνε offline δήλωση συμμετοχής για να καταβάλεις το αντίτιμο συμμετοχής άμεσα με οποιαδήποτε κάρτα. Εφόσον τακτοποιηθεί εμπρόθεσμα, η θέση σου θα κατοχυρωθεί και θα σου αποσταλεί εισιτήριο συμμετοχής εντός 24-48 ωρών (Τρίτη-Παρασκευή) 
από την επιβεβαίωση τακτοποίησης του αντιτίμου.

Σε περίπτωση μη άμεσης τακτοποίησης με κάρτα, η offline δήλωση συμμετοχής ακυρώνεται αυτόματα.
​Αν ακόμη και μετά την αυτόματη ακύρωση offline δήλωσης συμμετοχής επιθυμείς να συμμετέχεις, 
θα πρέπει να κάνεις ξανά offline δήλωση συμμετοχής, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα, 
διαφορετικά, θα έχεις την ευχέρεια να γραφτείς σε λίστα αναμονής στο σύστημα εγγραφών.
Όπως πάντα, Εγγραφή και άμεση κατοχύρωση θέσης με έκδοση εισιτηρίου ηλεκτρονικά μέσω Eventbrite πληρώνοντας με Paypal ή κάρτα στον πίνακα εισιτηρίων πιο πάνω ή κάνοντας κλίκ εδώ

Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο δυσκολεύεσαι να κάνεις εγγραφή μέσω του συστήματος εγγραφών Eventbrite, μπορείς να κάνεις offline δήλωση συμμετοχής και θα λάβεις το εισιτήριο σου εντός 48 ωρών