Picture
Ανάβαση στην Νεραϊδοράχη του Χελμού με υπέροχο ηλιοβασίλεμα και το φεγγάρι να ανατέλλει, και κατάβαση υπό το φώς της Πανσελήνου!...
Μια μοναδική, ιδιαίτερη εμπειρία - πεζοπορία κάτω από το ολόγιομο φεγγάρι του Σεπτέμβρη να στολίζει την κορυφή του Χελμού και να μας λούζει με το ασημένιο του φως, που θα σου μείνει αξέχαστη, μας περιμένει στη σκιά του μεγαλοπρεπούς Τηλεσκοπίου Αρίσταρχου!!

Ζήσε την ανάβαση στον Χελμό αγναντέυοντας από ψηλά το ηλιοβασίλεμα στα 2.100μ, με την ήλιο να χαϊδεύει με την πολύχρωμη παλέτα του τα χωριά στους πρόποδές του και μ' ανταμοιβή όχι μόνο το ηλιοβασίλεμα και golden hour, αλλά το φεγγάρι να μας περιμένει στην κορυφή, πλαισιωμένο από το επιβλητικό, υπερσύγχρονο τηλεσκόπιο 'Αρίσταρχος', το μεγαλύτερο των Βαλκανίων και της ηπειρωτικής Ευρώπης, τοποθετημένο σαν διακοσμητικό λευκό μπιμπελό δίπλα στη Νεραΐδοράχη, τη δεύτερη ψηλότερη κορυφή του Χελμού στα 2.340μ!

Η εμπειρία της βραδινής πεζοπορίας, με πανσέληνο, σ' όλο της το μεγαλείο!

Έ
λα για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου, να γνωρίσεις καταπληκτικούς, θετικούς ανθρώπους που θα γίνουν φίλοι σου, να δημιουργήσεις όμορφες αναμνήσεις που θα σε συνοδεύουν στην καθημερινότητα σου και ν' αποτυπώσεις στο μυαλό σου μια αξέχαστη εμπειρία στην υπέροχη φύση του Χελμού!

Picture
​Το Tηλεσκόπιο Αρίσταρχος, που ανήκει στο Ινστιτούτο Αστρονομίας, Αστροφυσικής, Διαστημικών Εφαρμογών και Τηλεσκόπησης του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, έχει διάμετρο 2,3 μέτρα, είναι το μεγαλύτερο τηλεσκόπιο των Βαλκανίων και το δεύτερο μεγαλύτερο τηλεσκόπιο της ηπειρωτικής Ευρώπης!

​Η απόσταση παρατήρησής του, είναι περίπου το μέσο του Σύμπαντος. H περιοχή αυτή είναι μια από τις πιο σκοτεινές της Ευρώπης, με ελάχιστη φωτορύπανση. Σε τόσο μεγάλο ύψος, το τηλεσκόπιο δεν επηρεάζεται από τα φώτα των πόλεων που βρίσκονται στα πεδινά. 
Έχει πάρει το όνομά του από τον Αρίσταρχο τον Σάμιο, σημαντική προσωπικότητα αστρονομίας στην αρχαιότητα.
​Το τηλεσκόπιο είναι υπερσύγχρονης τεχνολογίας με κάμερες και φασματογράφους υψηλής ευκρίνειας αλλά και ειδικά επιστημονικά όργανα και βλέπει σε απόσταση 7 δισεκατομμυρίων ετών φωτός μακριά από τη Γη και εγκαινιάστηκε στις 20 Αυγούστου του 2007.

Λόγω του γεγονότος ότι η συγκεκριμένη περιπέτεια αφορά βραδινή πεζοπορία και ανάβαση σε κορυφή, αν οι συνθήκες δεν προβλέπονται ιδανικές το Σάββατο 10.09.2022 βράδυ, υπάρχει ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί την αμέσως προηγούμενη μέρα, δηλαδή βράδυ Παρασκευής 09.09.2022 προς ξημερώματα Σαββάτου ή την αμέσως επόμενη μέρα, δηλαδή βράδυ Κυριακής 11.09.2022 προς ξημερώματα Δευτέρας 12.09.2022. Όλοι οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν με email/SMS το αργότερο 40 ώρες πριν την ώρα συνάντησης της περιπέτειας σε περίπτωση που καταστεί απαραίτητο να γίνει τέτοια αλλαγή.

Παρακαλούμε σημείωσε ότι στην περίπτωση που η περιπέτεια τελικά διεξαχθεί σε μία από τις εναλλακτικές ημερομηνίες, τα συγκεκριμένα εισιτήρια συμμετοχής, που είναι περιορισμένα, είναι non-refundable, non-transferable (μη-επιστρέψιμα, μη μεταφέρσιμα), διαφορετικά ισχύουν τα συνήθη ακυρωτικά - οπόταν ΠΡΙΝ κάνεις εγγραφή, βεβαιώσου ότι θα μπορείς να συμμετέχεις σε οποιαδήποτε από τις 3 πιθανές ημερομηνίες διεξαγωγής της περιπέτειας που αναφέρονται πιο πάνω.
Εξαιτίας του υψομέτρου και του διαφορετικού μικροκλίματος στο βουνό, που είναι πολύ χαμηλότερης θερμοκρασίας από την πόλη, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν μαζί τους ζεστά ρούχα/fleece/ορειβατικό μπουφάν, σκουφί, γάντια, κασκόλ/buff για να φορέσουν, παρόλο που θα είναι καλοκαιρινή βραδιά. Άτομα που δεν θα φέρουν τον ελάχιστο εξοπλισμό ώστε να είναι άνετοι και ασφαλείς από αποψη και θερμοκρασίας, δεν θα επιτραπεί να συμμετέχουν στη δραστηριότητα επιτόπου. 
Δηλώσεις συμμετοχής με τιμή για έγκαιρη εγγραφή* για τις πρώτες 25 θέσεις ή μέχρι 08 Αυγούστου 2022 (όποιο έρθει πρώτο).
Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 07 Σεπτεμβρίου 2022 αν και εφόσον υπάρχουν ακόμη διαθέσιμα εισιτήρια συμμετοχής.
Η συγκεκριμένη πεζοπορική διαδρομή είναι κατάλληλη και για Αρχάριους που διαθέτουν όμως  ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ φυσική κατάσταση με την προϋπόθεση ότι έχουν τον απαραίτητο ελάχιστο εξοπλισμό***
Σημειώνεται ότι σε περίπτωση που την ημέρα της περιπέτειας, τυχόν επικρατούν συνθήκες τέτοιες που δεν θα επιτρέπουν την ασφαλή πρόσβαση ή διεξαγωγή της συγκεκριμένης διαδρομής, θα γίνει εναλλακτική διαδρομή.
ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ | ΕΠΙΠΕΔΟ | ΠΟΥ & ΠΩΣ
Απόσταση Πεζοπορίας:  ~ 11Km περίπου 
Διάρκεια Πεζοπορίας:     ~ 5hrs περίπου ανάλογα με το ρυθμό της ομάδας, μαζί με τις στάσεις
Υψομετρικά Ανάβασης:   ~ +660m
Υψομετρικά Κατάβασης: ~ -645m

(Αν είσαι αρχάρι@ κάνε κλικ στα μπλε γράμματα του λινκ και διάβασε λεπτομέρειες σχετικά με το βαθμό δυσκολίας και τις απαιτήσεις σε φυσική κατάσταση για να καταλάβεις κατά πόσο θα μπορείς να αντεπεξέλθεις σε αυτή την περιπέτεια)
<<<  Κάνε κλικ στα βουναλάκια για να σιγουρευτείς ότι η συγκεκριμένη περιπέτεια είναι κατάλληλη για σένα με βάση τη φυσική σου κατάσταση (ΒΔ1 - επίπεδα δυσκολίας: 1-5 βουναλάκια. Διάβασε λεπτομέρειες κάνοντας κλικ τα βουναλάκια αν είσαι αρχάρι@ ή χωρίς πολλή εμπειρία στο βουνό)

​Προορισμός: ΑΧΑΪΑ
Ώρα Συνάντησης:   13:00 (Περιστέρι)
Ώρα Αναχώρησης:  13:30 (Περιστέρι)
Ώρα Επιστροφής: ~04:00 ξημερώματα Κυριακής 11.09.2022 (Περιστέρι)
ΤΙ ΝΑ ΕΧΩ ΜΑΖΙ - ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
*** Ελάχιστος βασικός εξοπλισμός ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ για συμμετοχή: ***
 • ​​ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΑ ΜΠΟΤΑΚΙΑ (όχι τύπου κλασικά timberland, όχι αθλητικά, όχι πάνινα, όχι τύπου stan smith, όχι πολιτικά παπούτσια) - να είναι πεζοπορικά ΜΠΟΤΑΚΙΑ αδιάβροχα 
 • Πεζοπορικά Μπατόν - πολύ χρήσιμα για τη συγκεκριμένη διαδρομή (όχι μπατόν ski, όχι γκλίτσες ή κλαράκια 😉 )
 • Fleece (ζακέτα φλις) με ή χωρίς κουκούλα ή/και ελαφρύ μπουφάν πουπουλένιο/συνθετικό
 • Αδιάβροχο (έστω και μιας χρήσης)
 • Φακός Κεφαλής (όχι του κινητού σου...) και έξτρα μπαταρίες!
 • Σακίδιο πλάτης με τα βασικά για τον καθένα
 • ​Νερό (τουλάχιστον 1,5 λτρ./άτομο για την πεζοπορία)
 • Σνακ μεγάλης θερμιδικής αξίας (πχ. μπάρα δημητριακών/ σοκολάτα)
 • Καπέλο + Γυαλιά Ηλίου + Αντιηλιακό (για την αρχή) | Σκουφί + Γάντια + Buff / Μαντήλι Λαιμού (για μετά)
 • Έξτρα/δεύτερα Ρούχα + αποσμητικό + Παπούτσια σε δεύτερη τσάντα που θα αφήσεις στο χώρο αποσκευών του πούλμαν, για χρήση μετά την πεζοπορία
 • Σακούλα για τα σκουπιδάκια σου
ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ, ΑΚΥΡΩΤΙΚΑ, BLAH BLAH
* Βοήθησε συμβάλλοντας θετικά στην αποτελεσματικότερη διοργάνωση των περιπετειών των Active Sundays δηλώνοντας συμμετοχή κι εξοφλώντας το αντίτιμο έγκαιρα. Οποιοσδήποτε δηλώνει συμμετοχή για τις πρώτες 25 θέσεις ή μέχρι τις 08 Αυγούστου 2022 (όποιο έρθει πρώτο), θα μπορεί να συμμετέχει, για τη συγκεκριμένη περιπέτεια, με την προνομιακή τιμή των EUR37,99 ενώ το κόστος συμμετοχής μεταγενέστερα διαμορφώνεται στα EUR42,99.

Διάβασε στην ενότητα "ΠΩΣ ΠΑΙΡΝΩ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ | ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ" πιο κάτω, αναλυτικά πώς παίρνεις εισιτήριο, αν έχεις απορία - διατίθενται μόνο ηλεκτρονικά.
​​
Tο κόστος συμμετοχής περιλαμβάνει μεταφορά από/προς Αθήνα με σύγχρονο πούλμαν, έμπειρους συνοδούς/εκπαιδευτές ορεινής πεζοπορίας πιστοποιημένους στις πρώτες βοήθειες ανά 10-15 άτομα, το σχεδιασμό, οργάνωση, test run, αναλυτική ενημέρωση και υλοποίηση της συγκεκριμένης περιπέτειας, όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για την πραγματοποίηση της περιπέτειας (ασύρματη επικοινωνία, πλήρως εξοπλισμένα φαρμακεία, σύγχρονο εξοπλισμό κλπ και ανάλογα, όπου χρειάζεται, ειδικός εξοπλισμός), καφέ Starbucks on the go και φωτογραφικό υλικό από την περιπέτεια. Δεν περιλαμβάνεται φαγητό, εξοπλισμός για τους συμμετέχοντες ή οτιδήποτε άλλο δεν αναφέρεται ρητά.

Για όσους επιθυμούν premium θέσεις, υπάρχει η δυνατότητα κατοχύρωσης τους με επιπρόσθετο κόστος. Οι premium θέσεις είναι περιορισμένες, ανάλογα με το πούλμαν και θα δίνονται με σειρά προτεραιότητας. Premium θέσεις είναι μπροστά δεξιά ή μπροστά πάνω για διώροφο, οι θέσεις πριν και μετά την πίσω έξοδο/σκαλιά δεξιά και η μέση της γαλαρίας. Το επιπρόσθετο κόστος της premium θέσης προστίθεται στο κανονικό εισιτήριο για να ισχύει η premium θέση.

Οι Active Sundays εναρμονίζονται πλήρως στους κανονισμούς και τα μέτρα προστασίας που ισχύουν από τις Αρχές για την ασφάλεια της υγείας.

Όπως αναφέρεται και στους Όρους Συμμετοχής, τους οποίους παρακαλούμε να διαβάσεις πριν πάρεις εισητήριο/α, η περιπέτεια θα διεξαχθεί μόνο σε περίπτωση που συμπληρωθεί ο ελάχιστος αριθμός συμμετοχών έγκαιρα.
Ακυρωτικά για μονοήμερες περιπέτειες και ειδικά για τη συγκεκριμένη σε συντομία - ισχύουν για όλες τις περιπτώσεις, οποιοσδήποτε και να είναι ο λόγος:
Μέχρι τις 25-ΑΥΓ-2022 και ώρα 23:59 Ελλάδας = πλήρες refund (ακύρωση με επιστροφή χρημάτων ή σε μορφή voucher μείον 
€5.- έξοδα ακυρωτικών, εγγραφής και διεκπεραίωσης, με τη μορφή χρημάτων ή voucher/κουπονιού διάρκειας 30-60 ημερών) ή μεταφορά μέχρι μια φορά σε άλλη περιπέτεια ή άλλο άτομο με επιβάρυνση EUR5.-
Μέχρι τις 01-ΣΕΠ-2022 και ώρα 23:59 Ελλάδας = 50% refund (το εισιτήριο δεν είναι μεταφέρσιμο σε άλλη περιπέτεια και γίνεται επιστροφή χρημάτων ή δίνεται voucher/κουπόνι αξίας 50% του κόστους το εισιτηρίου) ή μεταφορά μέχρι μια φορά σε άλλο άτομο με επιβάρυνση EUR5.-
Από τις 02-ΣΕΠ-2022 ή NO SHOW = non-refundable, non-transferable (το εισιτήριο είναι μη-επιστρέψιμο σε χρήματα ή σε μορφή voucher, μη-εξαργυρώσιμο με οποιονδήποτε τρόπο και είναι μη-μεταφέρσιμο σε άλλη περιπέτεια - δεν γίνεται χρήση του σε άλλη περιπέτεια), προσφέρεται η δυνατότητα μέχρι 5 μέρες πριν την ημερομηνία της περιπέτειας να γίνει μεταφορά μέχρι μια φορά σε άλλο άτομο με επιβάρυνση EUR5.-
Εισιτήρια ή επιπρόσθετα addons που είναι εξαρχής non-refundable (μη επιστρέψιμα), όπως π.χ. Super Early Bird, LOCAL, special, exceptional own means (συμμετοχή με ιδία μέσα), premium θέσεις, "άδεια διπλανή θέση", διευθετήσεις φαγητού ή άλλων addon υπηρεσιών/προϊόντων ή όπου δίνεται δυνατότητα προκαταβολής/δόσεων, κλπ. εξαιρούνται από τα παραπάνω ακυρωτικά. Πλήρεις λεπτομέρειες για τα ακυρωτικά βρίσκονται στους Όρους Συμμετοχής.

Το πρόγραμμα και οι δραστηριότητες ενδέχεται να τροποποιηθούν ή ν' ακυρωθούν μερικά ή συνολικά, για οποιονδήποτε λόγο, ιδιαίτερα σε περίπτωση που τα καιρικά φαινόμενα ή άλλοι τεχνικοί ή αστάθμητοι παράγοντες που τυχόν παρουσιαστούν αποτρέπουν την ασφαλή πρόσβαση ή την διεξαγωγή του προγράμματος της περιπέτειας όπως έχει σχεδιαστεί.
Ειδικότερα για περιπέτειες που ενδέχεται να γίνουν σε ψηλό υψόμετρο ή χιονισμένο πεδίο, σε περίπτωση που οι καιρικές συνθήκες, η πρόσβαση, ο όγκος και η ποιότητα χιονιού που θα επικρατούν την ημέρα της περιπέτειας στην περιοχή διεξαγωγής της περιπέτειας, είναι τέτοιες που δεν θα επιτρέπουν την ασφαλή πρόσβαση για διεξαγωγή του προγράμματος της περιπέτειας όπως έχει σχεδιαστεί, θα γίνει εναλλακτική/διαφοροποιημένη διαδρομή, ακόμη και σε διαφορετικό προορισμό αν κριθεί αναγκαίο.


Με την εγγραφή σας καταλαβαίνετε κι αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής.
ΠΩΣ ΠΑΙΡΝΩ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ | ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
Εισιτήρια συμμετοχής εκδίδονται αυτόματα, ηλεκτρονικά, από το εξειδικευμένο σύστημα εγγραφών Eventbrite και τα λαμβάνεις στο email σου σε δευτερόλεπτα μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής σουΜε τον τρόπο αυτό, αν κάνεις κανονική εγγραφή (όχι μόνο προεγγραφή) κατοχυρώνεται άμεσα η θέση σου.

Επειδή μας το ζητήσατε, υπάρχουν τρεις τρόποι για να κάνεις εγγραφή και να πάρεις εισιτήριο συμμετοχής:

(α) Όπως πάντα, πατώντας το κουμπί "Register" ή "Πάρε Άμεσα Εισιτήριο" μεταφέρεσαι στο σύστημα εγγραφών Eventbrite και κάνεις άμεσα online ηλεκτρονική εγγραφή μέσω του. Αφού επιλέξεις αριθμό εισιτηρίων και συμπληρώσεις όλα τα πεδία ξεχωριστά και ειδικά για κάθε άτομο για το οποίο επιθυμείς να πάρεις εισιτήριο, μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιαδήποτε κάρτα (χρεωστική, πιστωτική, προπληρωμένη VISA / MasterCard / AmericanExpress) ή λογαριασμό PayPal για να ολοκληρώσεις την εγγραφή σου και να εκδοθεί εισιτήριο/α συμμετοχής. Πατώντας το κουμπί 'Paypal Check Out' αν δεν έχεις Paypal, απλά δημιουργείς επιτόπου πολύ γρήγορα λογαριασμό επιλέγοντας χώρα Ελλάδα, και το λογαριασμό αυτό μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις για ασφαλείς συναλλαγές οπουδήποτε στο διαδίκτυο. Το PayPal είναι ο ασφαλέστερος τρόπος ηλεκτρονικών πληρωμών παγκοσμίως που σας προφυλάσσει από το να δίνετε στοιχεία καρτών σας για αγορές, μια και παρέχει πλήρη έλεγχο διαχείρισης μέσω της πλατφόρμας του. Με τον τρόπο αυτό, κατοχυρώνεται άμεσα η θέση σου και λαμβάνεις στο email σου το/α εισιτήριο/α συμμετοχής για το/α οποίο/α έχεις κάνει εγγραφή, μέσα σε δευτερόλεπτα μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, αφού πρώτα δεις σχετική επιβεβαίωση στην οθόνη σου.
ή
(β) Εναλλακτικά, πατώντας το κουμπί "Register" ή "Πάρε Άμεσα Εισιτήριο" μεταφέρεσαι στο σύστημα εγγραφών Eventbrite και κάνεις άμεσα online ηλεκτρονική δωρεάν προεγγραφή επιλέγοντας το ανάλογο εισιτήριο προεγγραφής στο σύστημα εγγραφών. Άμεσα λαμβάνεις στο εμαιλ επιβεβαίωσης που σε ενημερώνει ότι η εγγραφή σου δεν είναι έγκυρη για συμμετοχή χωρίς να τακτοποιηθεί και έχεις προθεσμία 24 ώρες για να καταβάλεις το αντίτιμο συμμετοχής απευθείας με κάρτα σε λινκ που σου αποστέλνεται, διαφορετικά η συμμετοχή(ες) ακυρώνεται αυτόματα.
ή
(γ) Εναλλακτικά, πατώντας το κουμπί '
Εναλλακτική Offline Δήλωση Συμμετοχής", συμπληρώνεις offline μια φόρμα εγγραφής, μια για κάθε άτομο για το οποίο θες εισιτήριο (με τα στοιχεία του καθενός ξεχωριστά), χρησιμοποιείς το ανάλογο κουμπί για να καταβάλεις το σχετικό αντίτιμο κατευθείαν με κάρτα (ή επιλέγεις να σου αποσταλούν στοιχεία κατάθεσης) και έχεις 24 ώρες από την ώρα που θα δηλώσεις συμμετοχή για να τακτοποιήσεις το αντίτιμο. Όταν επιβεβαιωθεί ότι τακτοποιήθηκε, θα σου αποσταλεί το σχετικό εισιτήριο/α στο email σου εντός 24-48 ωρών.​

Στις περιπτώσεις (β) και (γ) που αναφέρονται πιο πάνω, δεν λαμβάνετε αυτόματα σε δευτερόλεπτα το/α εισιτήριο/α σας στο εμαιλ σας, αλλά εντός 24-28 ωρών μετά που θα τακτοποιήσετε το αντίτιμο συμμετοχής, εφόσον δεν έχει παρέλθει το όριο των 24 ωρών από την ώρα προεγγραφής/offline δήλωσης συμμετοχής.

Σε περίπτωση που παρέλθει το όριο των 24 ωρών, η προεγγραφή(ες) ακυρώνεται αυτόματα. Αν ακόμη και μετά την παρέλευση των 24 ωρών επιθυμείτε να συμμετέχετε, θα πρέπει να κάνετε ξανά προεγγραφή ή εγγραφή, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα, διαφορετικά, θα έχετε την ευχέρεια να γραφτείτε σε λίστα αναμονής.
Όπως πάντα, Εγγραφή και άμεση κατοχύρωση θέσης με έκδοση εισιτηρίου ηλεκτρονικά μέσω Eventbrite πληρώνοντας με Paypal ή κάρτα:


Όπως αναφέρεται και στους Όρους Συμμετοχής, και στα "Ακυρωτικά" πιο πάνω, συμμετοχές που ακυρώνονται για οποιονδήποτε λόγο την τελευταία βδομάδα πριν από μονοήμερη περιπέτεια (και ειδικά για τη συγκεκριμένη περιπέτεια: ακόμη κι αν
​τελικά διεξαχθεί στις 09 ή 10 ή 11 Σεπτεμβρίου 2022) ή αν για οποιονδήποτε λόγο τελικά δεν συμμετέχει κάποιος συμμετέχοντας,
​είναι μη-επιστρέψιμα, μη-εξαργυρώσιμα με οποιονδήποτε τρόπο (ούτε σαν voucher), και είναι μη-μεταφέρσιμα σε άλλη περιπέτεια,
​δηλαδή δεν μπορεί να γίνει χρήση τους για επόμενη περιπέτεια.
Αν δοκίμασες να πάρεις εισιτήριο κάνοντας εγγραφή στο σύστημα εγγραφών χρησιμοποιώντας ένα οποιοδήποτε από τα REGISTER λινκ πιο πάνω και δυσκολεύεσαι, μπορείς να κάνεις είτε δωρεάν προεγγραφή, είτε offline δήλωση συμμετοχής για να δηλώσεις τα στοιχεία σου και να καταβάλεις το αντίτιμο με άλλο, ηλεκτρονικό τρόπο.
Ο κανονικός τρόπος να πάρεις εισιτήριο είναι ηλεκτρονικά μέσω του συστήματος εγγραφών Eventbrite, λινκ για το οποίο υπάρχουν πιο πάνω όπου γράφει REGISTER και είναι live - δηλαδή για να πάρεις άμεσα εισιτήριο χρησιμοποίησε το κουμπί REGISTER, επέλεξε αριθμό εισιτηρίων, συμπλήρωσε τα στοιχεία για κάθε συμμετέχοντα, κατέβαλε το αντίτιμο με κάρτα/paypal και θα λάβεις σε δευτερόλεπτα εισιτήριο/α στο εμαιλ σου.
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
: (α) κάνε δωρεάν προεγγραφή στη σελίδα της περιπέτειας στο Eventbrite (δεν ισχύει για συμμετοχή χωρίς να τακτοποιηθεί)και κατέβαλε το αντίτιμο συμμετοχής εντός 24 ωρών με οποιαδήποτε κάρτα στο λινκ που θα λάβεις ή (β) κάνε offline δήλωση συμμετοχής για να καταβάλεις το αντίτιμο συμμετοχής με οποιαδήποτε κάρτα ή κατάθεση εντός 24 ωρών. Εφόσον τακτοποιηθεί το (α) ή το (β) εμπρόθεσμα, η θέση σου θα κατοχυρωθεί και θα σου αποσταλεί εισιτήριο συμμετοχής.
Σε περίπτωση που παρέλθει το όριο των 24 ωρών, η προεγγραφή ακυρώνεται αυτόματα.
​Αν ακόμη και μετά την παρέλευση των 24 ωρών επιθυμείς να συμμετέχεις, θα πρέπει να κάνεις ξανά προεγγραφή ή εγγραφή,
εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα, διαφορετικά, θα έχεις την ευχέρεια να γραφτείς σε λίστα αναμονής.