Picture
Η μαγευτική Δρακόλιμνη της Τύμφης, σ' ένα άκρως επιβλητικό τοπίο, θα σ' εξιτάρει ν' ανέβεις στα 2.050m για να την απολαύσεις στα καλύτερα της!

​Σ' ένα απολαυστικό ΣΚ ζήσε την αλπική μαγεία της μοναδικής Δρακόλιμνης της Τύμφης, στη σκιά της Αστράκας και της Γκαμήλας, δύο από τις ψηλότερες κορυφές της Ηπείρου!
​​

Highlights: Οβίρες Ρογκοβού, Πάπιγκο, Τύμφη, αλπικοί Τρίτωνες στη Δρακόλιμνη και άπειρα αγριολούλουδα να μας υποδέχονται στο παραμυθένιο αυτό τοπίο, η επόμενη περιπέτεια μας είναι ιδανική εμπειρία για καλοκαίρι στο βουνό!

Έλα για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου, να γνωρίσεις καταπληκτικούς, θετικούς ανθρώπους που θα γίνουν φίλοι σου, να δημιουργήσεις όμορφες αναμνήσεις που θα σε συνοδεύουν στην καθημερινότητα σου και ν' αποτυπώσεις στο μυαλό σου μια αξέχαστη εμπειρία στην υπέροχη φύση της Ηπείρου!

Picture
Highlights:
​✅  η επιβλητική οροσειρά της Τύμφης με τους 'Πύργους της Αστράκας'!
✅  το Καταφύγιο της Αστράκας που κυριολεκτικά στολίζει ένα διάσελο!
✅  η ξακουστή Δρακόλιμνη της Τύμφης με τους μοναδικούς αλπικούς Τρίτωνες!
✅  το γραφικό Μικρό και Μεγάλο Πάπιγκο!
✅  οι ανεπανάληπτες Οβίρες Ρογκοβού!
✅ επιλογή προκαταβολής!
✅ έμπειρους εκπαιδευτές και συνοδούς βουνού με διεθνή εμπειρία!
✅ τα καλύτερα tips από έμπειρους γνώστες της περιοχής!
✅ την καλύτερη και πιο κεφάτη παρέα

Mια ολοκληρωμένη εμπειρία για να γνωρίσεις το μοναδικό αυτό landmark της Ελλάδας!

Are you #FitAndReady?!?

Picture
Με προορισμό το γραφικό Πάπιγκο, η πρώτη μέρα της περιπέτειας μας θα έχει ανάβαση στον ορεινό όγκο της Τύμφης μέχρι το Καταφύγιο της Αστράκας όπου και θα διανυκτερεύσουμε. Ανάλογα με τη σύνθεση της ομάδας και τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν, την ίδια ή την επόμενη μέρα θα γίνει ανάβαση στην φαντασμαγορική αλπική Δρακόλιμνη της Τύμφης.

Την επόμενη μέρα και αφού θα έχουμε μαζέψει υπέροχες εικόνες για ν' αποτυπώσουμε στο μυαλό και με τις φωτογραφικές μας, θα γίνει επιστροφή με κατάβαση πίσω στο Μεγάλο Πάπιγκο.

Picture
Η Δρακόλιμνη της Τύμφης βρίσκεται στο αλπικό λειβάδι της Τύμφης σε υψόμετρο 2050μ. στην προστατευόμενη περιοχή της Βόρειας Πίνδου στον Εθνικό Δρυμό Βίκου-Αώου. Με έκταση περίπου 8 στρέμματα, έχει ελλειψοειδές σχήμα και βρίσκεται δίπλα στον γκρεμό, πάνω από τον Αώο ποταμό. Είναι γνωστή για τους αλπικούς Τρίτωνες που φιλοξενεί στα νερά της και την καταπληκτική θέα που παίρνει την ανάσα και αποτυπώνεται ανεξίτηλα στο νου όποιου την επισκεφθεί.
Το τοπίο γύρω από την λίμνη είναι μαγικό, ονειρικό: αλπικό, εντυπωσιακό, με εξαιρετική, πανοραμική θέα των κορφών της Τύμφης, Γκαμήλα και Αστράκα.

Picture
Ανάμεσα στις ψηλές επιβλητικές κορφές, στα καταπράσινα αλπικά λιβάδια, γεμάτα άπειρα αλπικά αγριολούλουδα, θ' ανταμώσουμε και πάλι τους χαριτωμένους αλπικούς τρίτωνες που έχουν τη λίμνη για σπίτι τους στο ονειρικό αυτό τοπίο.

Η επιβράβευση της ανάβασης είναι η ανεπανάληπτη θέα και η αίσθηση της ευτυχίας που νιώθεις όταν έχεις καταφέρει να πετύχεις το στόχο - στη συγκεκριμένη περίπτωση για μια μοναδική εμπειρία στην καλύτερη εποχή να τη ζήσεις!

Picture


Στο Πάπιγκο θα έχουμε χρόνο για φαγητό ή προαιρετικά, για ν' απολαύσουμε μια γρήγορη βουτιά στις υπέροχες Οβίρες Ρογκοβού (=κολυμπήθρες Πάπιγκου) στις φυσικές πισίνες της περιοχής, σαν σε ένα τεράστιο φυσικό water park, πριν να συνεχίσουμε για να πάρουμε το δρόμο της επιστροφής για Αθήνα.

Picture
Οι συγκεκριμένες πεζοπορικές διαδρομές είναι κατάλληλες και για άτομα που δεν έχουν μεγάλη εμπειρία στο βουνό αλλά έχουν ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ φυσική κατάσταση - 5 βουναλάκια με την προϋπόθεση ότι έχουν τον απαραίτητο ελάχιστο εξοπλισμό*** (παρακαλούμε κάνε κλικ στα μπλε γράμματα και διάβασε τί σημαίνουν τα 'βουναλάκια πιο κάτω')
ΣΗΜΕΙΩΣΕ ότι το σακίδιο σου, με ότι χρειάζεσαι για το διήμερο θα το ανεβο-κατεβάσεις μέχρι το καταφύγιο πεζοπορικά.


Η συγκεκριμένη περιπέτεια είναι κατάλληλη ΜΟΝΟ για άτομα που διαθέτουν ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ  (δηλαδή πχ. να μπορείς να πεζοπορήσεις σε μονοπάτι που περιλαμβάνει έντονες ανηφόρες ή κατηφόρες για 5 ώρες (± 1 ώρα) χωρίς να εξαντληθείς) και τον ελάχιστο απαραίτητο εξοπλισμό που αναφέρεται πιο κάτω.
Αν πληρείς αυτές τις προϋποθέσεις, δήλωσε το στην εγγραφή και προχώρησε να πάρεις εισιτήριο.
Αν έχεις αμφιβολία κατά πόσο μπορείς ν' ανταπεξέλθεις, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ να επικοινωνήσεις πρώτα με τους Active Sundays στο 2111983117 Τρι-Παρ 10:00-14:00 ή με μήνυμα στο instagram @activesundays
 για μια μινι-συνέντευξη.

Θες να έρθεις με φίλ@ που δεν θα ακολουθήσει την πεζοπορία? Είναι εφικτό (για περιορισμένες θέσεις, προτεραιότητα έχουν τα άτομα που θα συμμετέχουν στην πεζοπορία): παίρνεις κανονικά εισιτήριο και για το άλλο άτομο και στο πεδίο "Σημειώσεις" στην εγγραφή του άλλου ατόμου, αναγράφεις ότι "θα συμμετέχει τουριστικά". ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: σε τέτοια περίπτωση, το άτομο που θα συμμετέχει "τουριστικά" θα πρέπει να κάνει διευθέτηση διαμονής για 1 βράδυ στο Πάπιγκο (το ένα βράδυ διαμονής στο Πάπιγκο δεν περιλαμβάνεται στο εισιτήριο συμμετοχής).
Λόγω του ότι ο προορισμός της περιπέτειας βρίσκεται σε μεγάλο υψόμετρο με ιδιαιτερότητα στο μικροκλίμα, η αναχώρηση θα γίνει στις 01:00 τα ξημερώματα Σαββάτου έτσι ώστε να είμαστε πιο ευέλικτοι με τον καιρό και να κερδίσουμε πιο πολύ χρόνο στο βουνό και θα έχεις χρόνο να ξεκουραστείς καθοδόν (μπορείς να φέρεις μαζί σου μαξιλάρι, κουβερτούλα που θα αφήσεις στο πούλμαν)

Δηλώσεις συμμετοχής με τιμή για έγκαιρη εγγραφή* για τις πρώτες 25 θέσεις ή μέχρι 07 Μαΐου 2023 (όποιο έρθει πρώτο).
Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 08 Ιουνίου 2023 αν και εφόσον υπάρχουν ακόμη διαθέσιμα εισιτήρια συμμετοχής.


ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ | ΕΠΙΠΕΔΟ / ΒΑΘΜΟΙ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ | ΠΟΥ & ΠΩΣ
A) Απόσταση Πεζοπορίας:  ~ 6Km περίπου 
Διάρκεια Πεζοπορίας:     ~ 4hrs περίπου ανάλογα με το ρυθμό της ομάδας, μαζί με τις στάσεις
Υψομετρικά Ανάβασης:   ~ +950m
Υψομετρικά Κατάβασης: ~ -8m
B) Απόσταση Πεζοπορίας:  ~ 12Km περίπου 
Διάρκεια Πεζοπορίας:     ~ 6hrs περίπου ανάλογα με το ρυθμό της ομάδας, μαζί με τις στάσεις
Υψομετρικά Ανάβασης:   ~ +460m
Υψομετρικά Κατάβασης: ~ -1350m
Η συγκεκριμένη περιπέτεια είναι ακατάλληλη για αρχάριους. Απαιτείται ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ (δηλαδή πχ. να μπορείς να πεζοπορήσεις σε μονοπάτι που περιλαμβάνει έντονες ανηφόρες ή κατηφόρες για 5 ώρες (± 1 ώρα) χωρίς να εξαντληθείς) και τον ελάχιστο απαραίτητο εξοπλισμό που αναφέρεται πιο κάτω.
Picture
απαιτείται πολύ καλή φυσική κατάσταση
<<<  Κάνε κλικ στα βουναλάκια για να σιγουρευτείς ότι η συγκεκριμένη περιπέτεια είναι κατάλληλη για σένα με βάση τη φυσική σου κατάσταση (ΒΔ1 - επίπεδα δυσκολίας: 1-5 βουναλάκια. Διάβασε λεπτομέρειες κάνοντας κλικ τα βουναλάκια αν είσαι αρχάρι@ ή χωρίς πολλή εμπειρία στο βουνό)

​Προορισμός: ΗΠΕΙΡΟΣ
Ώρα Συνάντησης:   00:30 (Περιστέρι) Ξημερώματα Σαββάτου
Ώρα Αναχώρησης:  01:00 (Περιστέρι) Ξημερώματα Σαββάτου
Ώρα Επιστροφής: ~23:00 (Περιστέρι) Βράδυ Κυριακής
ΤΙ ΝΑ ΕΧΩ ΜΑΖΙ - ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
*** Ελάχιστος βασικός εξοπλισμός ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ για συμμετοχή: ***
 • ​​ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΑ ΜΠΟΤΑΚΙΑ (όχι τύπου κλασικά timberland, όχι αθλητικά, όχι πάνινα, όχι τύπου stan smith, όχι πολιτικά παπούτσια) - να είναι πεζοπορικά ΜΠΟΤΑΚΙΑ αδιάβροχα 
 • Πεζοπορικές Γκέτες (όχι μάλλινες γκέτες!!) σε περίπτωση που υπάρχουν λάσπες ή/και χιόνια
 • Πεζοπορικά Μπατόν - πολύ χρήσιμα για τη συγκεκριμένη διαδρομή (όχι μπατόν ski, όχι γκλίτσες ή κλαράκια 😉 )
 • Αδιάβροχο (έστω και δύο μιας χρήσης)
 • Σακίδιο πλάτης με τα βασικά για τον καθένα (μέσα στο οποίο θα έχεις όλα σου τα πράγματα)
 • Μικρό σακίδιο κορυφής (μέσα στο κανονικό σου σακίδιο)
 • Υπνόσακο ή liner υπνόσακου για το καταφύγιο
 • ​Νερό (τουλάχιστον 1,5 λτρ./άτομο για την πεζοπορία)
 • Σνακ μεγάλης θερμιδικής αξίας (πχ. μπάρα δημητριακών/ σοκολάτα)
 • Σκουφί + Γάντια + Buff / Μαντήλι Λαιμού αν είναι κρύο | Καπέλο + Γυαλιά Ηλίου + Αντιηλιακό αν έχει ήλιο/ζέστη
 • Έξτρα/δεύτερα Ρούχα + Αποσμητικό + Παπούτσια για μετά την πεζοπορία σε μικρή τσάντα που θα αφήσεις στο χώρο αποσκευών του πούλμαν
ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ, ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ, ΑΚΥΡΩΤΙΚΑ, BLAH BLAH
* Βοήθησε συμβάλλοντας θετικά στην αποτελεσματικότερη διοργάνωση των περιπετειών των Active Sundays δηλώνοντας συμμετοχή κι εξοφλώντας το αντίτιμο έγκαιρα. Οποιοσδήποτε δηλώνει συμμετοχή για τις πρώτες 25 θέσεις ή μέχρι τις 07 Μαΐου 2023 (όποιο έρθει πρώτο), θα μπορεί να συμμετέχει, για τη συγκεκριμένη περιπέτεια, με την προνομιακή τιμή των EUR145,35 ενώ το κόστος συμμετοχής μεταγενέστερα διαμορφώνεται στα EUR174,61.

Στη συγκεκριμένη περιπέτεια διατίθεται η επιλογή προκαταβολής, συνεπώς υπάρχουν δύο επιλογές αγοράς εισιτηρίου: 
(α) Ολόκληρο το ποσό με απλή αγορά εισιτηρίου με EUR179,97 για άμεση κατοχύρωση θέσης (περιλαμβανομένων των fees του συστήματος εγγραφών).
(β) Με εισιτήριο ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ (μη-επιστρέψιμη) EUR79,97 που μπορεί να καταβληθεί το αργότερο μέχρι 15-ΜΑΪ-2023. Η ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΨΙΜΗ ΟΥΤΕ ΜΕΤΑΦΕΡΣΙΜΗ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ σε περίπτωση που κάποιος ακυρώσει για τον οποιονδήποτε λόγο. Για να κατοχυρωθεί και να ισχύει για συμμετοχή, το εισιτήριο προκαταβολής θα πρέπει να εξοφληθεί (δλδ επιπρόσθετα EUR100, που είναι επίσης ΜΗ ΕΠΙΣΤΡΕΨΙΜΑ, ΜΗ ΜΕΤΑΦΕΡΣΙΜΑ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ) μέχρι τις 31-ΜΑΪ-2023 μεσάνυκτα ώρα Ελλάδας, διαφορετικά το συγκεκριμένο εισιτήριο θα θεωρείται ακυρωμένο (δεν θα υπάρχει δυνατότητα εξόφλησης μεταγενέστερα κι η θέση και το ποσό χάνονται).​

Διάβασε στην ενότητα "ΠΩΣ ΠΑΙΡΝΩ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ | ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ" πιο κάτω, αναλυτικά πώς παίρνεις εισιτήριο, αν έχεις απορία - διατίθενται μόνο ηλεκτρονικά.
​​
Το κόστος συμμετοχής περιλαμβάνει μεταφορά από/προς Αθήνα με σύγχρονο πούλμαν, ένα βράδι διαμονή το Ορειβατικό Καταφύγιο Αστράκας, όλες τις τοπικές μεταφορές στην περιοχή με βάση το πρόγραμμα της περιπέτειας, συμμετοχή στις δραστηριότητες, έμπειρους συνοδούς/εκπαιδευτές ορεινής πεζοπορίας με διεθνή πιστοποίηση στο αντικείμενο τους και στις Πρώτες Βοήθειες, το σχεδιασμό, οργάνωση, test run, αναλυτική ενημέρωση και υλοποίηση της συγκεκριμένης περιπέτειας, όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για την πραγματοποίηση της περιπέτειας (ασύρματη επικοινωνία, πλήρως εξοπλισμένα φαρμακεία, σύγχρονο εξοπλισμό Συντονιστών κλπ και ανάλογα, όπου χρειάζεται, ειδικός εξοπλισμός) και Starbucks RTD καφέ που συνοδεύει όλες τις περιπέτειες των Active Sundays! 
Δεν περιλαμβάνει φαγητά/ποτά/εξοπλισμό/επιπρόσθετες δραστηριότητες, εισόδους σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους ή/και άλλους χώρους που προϋποθέτουν είσοδο και ότι δεν αναφέρεται ρητά.
Όλες οι δραστηριότητες είναι προαιρετικές.


Για όσους επιθυμούν premium θέσεις, υπάρχει η δυνατότητα κατοχύρωσης τους με επιπρόσθετο κόστος. Οι premium θέσεις είναι περιορισμένες, ανάλογα με το πούλμαν και θα δίνονται με σειρά προτεραιότητας. Premium θέσεις είναι μπροστά δεξιά ή μπροστά πάνω για διώροφο, οι θέσεις πριν και μετά την πίσω έξοδο/σκαλιά δεξιά και η μέση της γαλαρίας. Το επιπρόσθετο κόστος της premium θέσης προστίθεται στο κανονικό εισιτήριο για να ισχύει η premium θέση.

Όπως αναφέρεται και στους Όρους Συμμετοχής, τους οποίους παρακαλούμε να διαβάσεις πριν πάρεις εισητήριο/α, η περιπέτεια θα διεξαχθεί μόνο σε περίπτωση που συμπληρωθεί ο ελάχιστος αριθμός συμμετοχών έγκαιρα.
Ακυρωτικά για πολυήμερες περιπέτειες και ειδικά για τη συγκεκριμένη σε συντομία - ισχύουν για όλες τις περιπτώσεις, ανεξαρτήτως λόγου ακύρωσης ή μή συμμετοχής τελικά:
Μέχρι τις 11-ΜΑΪ-2023 και ώρα 23:59 Ελλάδας = πλήρες refund (ακύρωση με επιστροφή χρημάτων ή σε μορφή voucher μείον €25.- έξοδα ακυρωτικών, εγγραφής και διεκπεραίωσης, με τη μορφή χρημάτων ή voucher/κουπονιού διάρκειας 30-60 ημερών) ή μεταφορά μέχρι μια φορά σε άλλη περιπέτεια ή άλλο άτομο με επιβάρυνση €25.-
Μέχρι τις 25-ΜΑΪ-2023 και ώρα 23:59 Ελλάδας = 50% refund (το εισιτήριο δεν είναι μεταφέρσιμο σε άλλη περιπέτεια και γίνεται επιστροφή χρημάτων ή δίνεται voucher/κουπόνι αξίας 50% του κόστους το εισιτηρίου) ή μεταφορά μέχρι μια φορά σε άλλο άτομο με επιβάρυνση €25.-
Από τις 26-ΜΑΪ-2023 ή NO SHOW = non-refundable, non-transferable​ (το εισιτήριο είναι μη-επιστρέψιμο σε χρήματα ή σε μορφή voucher, μη-εξαργυρώσιμο με οποιονδήποτε τρόπο και είναι μη-μεταφέρσιμο σε άλλη περιπέτεια - δεν γίνεται χρήση του σε άλλη περιπέτεια), προσφέρεται η δυνατότητα μέχρι 5 μέρες πριν την ημερομηνία της περιπέτειας να γίνει μεταφορά μέχρι μια φορά σε άλλο άτομο με επιβάρυνση €25.-
Εισιτήρια ή επιπρόσθετα addons που είναι εξαρχής non-refundable (μη επιστρέψιμα), όπως π.χ. Super Early Bird, LOCAL, special, exceptional own means (συμμετοχή με ιδία μέσα), που αποκτήθηκαν με voucher, premium θέσεις, "άδεια διπλανή θέση", διευθετήσεις φαγητού ή άλλων addon υπηρεσιών/προϊόντων ή όπου δίνεται δυνατότητα προκαταβολής/δόσεων, κλπ. εξαιρούνται από τα παραπάνω ακυρωτικά. Πλήρεις λεπτομέρειες για τα ακυρωτικά βρίσκονται
στους Όρους Συμμετοχής.​

Το πρόγραμμα και οι δραστηριότητες ενδέχεται να τροποποιηθούν ή ν' ακυρωθούν μερικά ή συνολικά, για οποιονδήποτε λόγο, ιδιαίτερα σε περίπτωση που τα καιρικά φαινόμενα, ανωτέρα βία ή άλλοι τεχνικοί ή αστάθμητοι παράγοντες που τυχόν παρουσιαστούν αποτρέπουν την ασφαλή πρόσβαση ή την διεξαγωγή του προγράμματος της περιπέτειας όπως έχει σχεδιαστεί.

Ειδικότερα για περιπέτειες που ενδέχεται να γίνουν σε ψηλό υψόμετρο ή χιονισμένο πεδίο, σε περίπτωση που οι καιρικές συνθήκες, η πρόσβαση, ο όγκος και η ποιότητα χιονιού που θα επικρατούν την ημέρα της περιπέτειας στην περιοχή διεξαγωγής της περιπέτειας, είναι τέτοιες που δεν θα επιτρέπουν την ασφαλή πρόσβαση για διεξαγωγή του προγράμματος της περιπέτειας όπως έχει σχεδιαστεί, θα γίνει εναλλακτική/διαφοροποιημένη διαδρομή, ακόμη και σε διαφορετικό προορισμό αν κριθεί αναγκαίο.

Οι Active Sundays εναρμονίζονται πλήρως στους κανονισμούς και τα μέτρα προστασίας που ισχύουν από τις Αρχές για την ασφάλεια της υγείας.

Σε περίπτωση επιβολής νέων/επιπρόσθετων μέτρων από τις Αρχές σχετικά με covid19 ή άλλο θέμα, οι παραπάνω όροι θα προσαρμοστούν ανάλογα για να εφαρμόζονται τα νέα/επιπρόσθετα μέτρα/πολιτικές.

Με την εγγραφή σας καταλαβαίνετε κι αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής.
ΠΩΣ ΠΑΙΡΝΩ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ | ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
Εισιτήρια συμμετοχής εκδίδονται αυτόματα, ηλεκτρονικά, από το εξειδικευμένο σύστημα εγγραφών Eventbrite και τα λαμβάνεις στο email σου σε δευτερόλεπτα μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής σουΜε τον τρόπο αυτό κατοχυρώνεται άμεσα η θέση σου.

Επειδή μας το ζητήσατε, υπάρχουν δύο τρόποι για να κάνεις εγγραφή και να πάρεις εισιτήριο συμμετοχής:

(α) Όπως πάντα, πατώντας το κουμπί "Register" ή "Πάρε Άμεσα Εισιτήριο" μεταφέρεσαι στο σύστημα εγγραφών Eventbrite και κάνεις άμεσα online ηλεκτρονική εγγραφή μέσω του. Η διαδικασία εγγραφής ξεκινά πατώντας το πορτοκαλί κουμπί "Reserve A Spot" (αν δεν υπάρχει διαθεσιμότητα τη συγκεκριμένη στιγμή, θα έχεις την ευχέρεια να γραφτείς σε λίστα αναμονής πατώντας το "Join Waitlist"). Αφού επιλέξεις αριθμό εισιτηρίων και συμπληρώσεις όλα τα πεδία ξεχωριστά και ειδικά για κάθε άτομο για το οποίο επιθυμείς να πάρεις εισιτήριο, μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιαδήποτε κάρτα (χρεωστική, πιστωτική, προπληρωμένη VISA / MasterCard / AmericanExpress) ή λογαριασμό PayPal για να ολοκληρώσεις την εγγραφή σου και να εκδοθεί εισιτήριο/α συμμετοχής. Δεν χρειάζεται να έχεις λογαριασμό PayPal για να κάνεις εγγραφή. Πατώντας το κουμπί 'Paypal Check Out' αν δεν έχεις Paypal, καταχωρείς τα βασικά στοιχεία σου όπως σε οποιαδήποτε φόρμα ηλεκτρονικής πληρωμής και αυτόματα σου δημιουργείται λογαριασμός που μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις για ασφαλείς συναλλαγές οπουδήποτε στο διαδίκτυο. Εγκρίνεις τη συναλλαγή και με την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα δεις στην οθόνη σου επιβεβαίωση της εγγραφής σου ενώ ταυτόχρονα θα λάβεις με email το/α εισιτήριο/α σου σε μορφή επισυναπτόμενου pdf. Με τον τρόπο αυτό, κατοχυρώνεται άμεσα η θέση σου.
ή
(β) Εναλλακτικά, πατώντας το κουμπί 'Εναλλακτική Offline Δήλωση Συμμετοχής", συμπληρώνεις offline μια φόρμα εγγραφής, μια για κάθε άτομο για το οποίο θες εισιτήριο (με τα στοιχεία του καθενός ξεχωριστά), στη σελίδα επιβεβαίωσης χρησιμοποιείς το ανάλογο κουμπί που αναγράφει το όνομα της περιπέτειας για να καταβάλεις το σχετικό αντίτιμο άμεσα κατευθείαν με κάρτα (ή επιλέγεις να σου αποσταλούν στοιχεία κατάθεσης - η επιλογή για κατάθεση είναι διαθέσιμη μόνο μέχρι 5 μέρες πριν την ημερομηνία έναρξης της περιπέτειας και η κατάθεση πρέπει να γίνει το αργότερο εντός 24 ωρών για να κατοχυρωθεί θέση, διαφορετικά ακυρώνεται αυτόματα). Offline δηλώσεις συμμετοχής με κάρτα που δεν τακτοποιούνται άμεσα ακυρώνονται αυτόματα. Όταν επιβεβαιωθεί ότι εγγραφή τακτοποιήθηκε έγκαιρα, θα σου αποσταλεί το σχετικό εισιτήριο/α στο email σου εντός 24 ωρών (Τρίτη-Παρασκευή).​

Στη (β) περίπτωση που αναφέρεται πιο πάνω, δεν λαμβάνετε αυτόματα σε δευτερόλεπτα το/α εισιτήριο/α σας στο εμαιλ σας, αλλά εντός 24 ωρών (Τρίτη-Παρασκευή) μετά που θα τακτοποιήσετε το αντίτιμο συμμετοχής, εφόσον  έχει τακτοποιηθεί άμεσα η καταβολή του αντιτίμου με κάρτα / δεν έχει παρέλθει το όριο των 24 ωρών για καταβολή το αντιτίμου με κατάθεση, διαφορετικά η offline δήλωση συμμετοχής ακυρώνεται αυτόματα.
​Αν μετά από αυτόματη ακύρωση offline δήλωσης συμμετοχής (δλδ έχει παρέλθει το όριο καταβολής αντιτίμου) επιθυμείτε να συμμετέχετε, θα πρέπει να κάνετε ξανά offline δήλωση συμμετοχής, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα, και να τακτοποιήσετε την εγγραφή σας άμεσα, διαφορετικά η offline δήλωση συμμετοχής ακυρώνεται αυτόματα.
Στην περίπτωση που οι εγγραφές είναι ανοικτές αλλά δεν υπάρχει διαθεσιμότητα, θα έχετε την ευχέρεια να γραφτείτε σε λίστα αναμονής στο σύστημα εγγραφών.​


Λεπτομέρειες για το κόστος συμμετοχής, ακυρωτικά, κλπ βρίσκονται στην ενότητα κάτω από την κεφαλίδα
"ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ, ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ, ΑΚΥΡΩΤΙΚΑ, BLAH BLAH" πιο πάνω
Όπως αναφέρεται και στους Όρους Συμμετοχής, και στα "Ακυρωτικά" πιο πάνω, συμμετοχές που ακυρώνονται για οποιονδήποτε λόγο τις τελευταίες 15 μέρες πριν από μονοήμερη περιπέτεια ή αν για οποιονδήποτε λόγο τελικά δεν συμμετέχει κάποιος συμμετέχοντας,
​είναι μη-επιστρέψιμα, μη-εξαργυρώσιμα με οποιονδήποτε τρόπο (ούτε σαν voucher), και είναι μη-μεταφέρσιμα σε άλλη περιπέτεια,
​δηλαδή δεν μπορεί να γίνει χρήση τους για επόμενη περιπέτεια.

Αν δοκίμασες να πάρεις εισιτήριο κάνοντας εγγραφή στο σύστημα εγγραφών χρησιμοποιώντας ένα οποιοδήποτε από τα REGISTER λινκ πιο πάνω και δυσκολεύεσαι, μπορείς να κάνεις offline δήλωση συμμετοχής για να δηλώσεις τα στοιχεία σου και να καταβάλεις το αντίτιμο με άλλο, ηλεκτρονικό τρόπο.
Ο κανονικός τρόπος να πάρεις εισιτήριο είναι ηλεκτρονικά μέσω του συστήματος εγγραφών Eventbrite, λινκ για το οποίο υπάρχουν πιο πάνω όπου γράφει REGISTER και είναι live - δηλαδή για να πάρεις άμεσα εισιτήριο χρησιμοποίησε το κουμπί REGISTER, επέλεξε αριθμό εισιτηρίων, συμπλήρωσε τα στοιχεία για κάθε συμμετέχοντα, κατέβαλε το αντίτιμο με κάρτα/paypal και θα λάβεις σε δευτερόλεπτα εισιτήριο/α στο εμαιλ σου.
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
: κάνε offline δήλωση συμμετοχής για να καταβάλεις το αντίτιμο συμμετοχής άμεσα με οποιαδήποτε κάρτα ή κατάθεση εντός 24 ωρών. Εφόσον τακτοποιηθεί εμπρόθεσμα, η θέση σου θα κατοχυρωθεί και θα σου αποσταλεί εισιτήριο συμμετοχής εντός 24 ωρών (Τρίτη-Παρασκευή) από την επιβεβαίωση τακτοποίησης του αντιτίμου.

Σε περίπτωση μη άμεσης τακτοποίησης με κάρτα ή που παρέλθει το όριο των 24 ωρών για κατάθεση, 
η offline δήλωση συμμετοχής ακυρώνεται αυτόματα.
​Αν ακόμη και μετά την αυτόματη ακύρωση offline δήλωσης συμμετοχής επιθυμείς να συμμετέχεις, 
θα πρέπει να κάνεις ξανά offline δήλωση συμμετοχής, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα, 
διαφορετικά, θα έχεις την ευχέρεια να γραφτείς σε λίστα αναμονής στο σύστημα εγγραφών.

Όπως πάντα, Εγγραφή και άμεση κατοχύρωση θέσης με έκδοση εισιτηρίου ηλεκτρονικά μέσω Eventbrite πληρώνοντας με Paypal ή κάρτα στον πίνακα εισιτηρίων πιο πάνω ή κάνοντας κλίκ εδώ:
Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο δυσκολεύεσαι να κάνεις εγγραφή μέσω του συστήματος εγγραφών Eventbrite, μπορείς να κάνεις offline δήλωση συμμετοχής και θα λάβεις το εισιτήριο σου εντός 48 ωρών: