Picture
Η μαγευτική Δρακόλιμνη της Τύμφης σ' ένα άκρως επιβλητικό τοπίο θα σ' εξιτάρει ν' ανέβεις στα 2.050m για να την απολαύσεις στα καλύτερα της!

​Σ' ένα απολαυστικό ΣΚ ζήσε την αλπική μαγεία της μοναδικής Δρακόλιμνης της Τύμφης, στη σκιά της Αστράκας και της Γκαμήλας, δύο από τις ψηλότερες κορυφές της Ηπείρου!
​​

Highlights: Οβίρες Ρογκοβού, Πάπιγκο, Τύμφη, αλπικοί Τρίτωνες στη Δρακόλιμνη και άπειρα αγριολούλουδα να μας υποδέχονται στο παραμυθένιο αυτό τοπίο, η επόμενη περιπέτεια μας είναι ιδανική εμπειρία για καλοκαίρι στο βουνό!

Έλα για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου, να γνωρίσεις καταπληκτικούς, θετικούς ανθρώπους που θα γίνουν φίλοι σου, να δημιουργήσεις όμορφες αναμνήσεις που θα σε συνοδεύουν στην καθημερινότητα σου και ν' αποτυπώσεις στο μυαλό σου μια αξέχαστη εμπειρία στην υπέροχη φύση της Ηπείρου!

Let's Get Together to Do More Good!
Με την ευκαιρία αυτή, βοήθησε μας να συμβάλουμε στην ανάπλαση των πανέμορφων τοπίων που όλοι χαιρόμασταν και χάθηκαν από τις πυρκαγιές. Σε συνεργασία με τα Δασαρχεία κάθε περιοχής που πλήγηκε από τις πρόσφατες πυρκαγιές, οι Active Sundays προγραμματίζουν projects καθαρισμού και ανάπλασης μονοπατιών. Μπορείς προαιρετικά να βοηθήσεις, συμβάλλοντας κατ' αρχήν οικονομικά, και αργότερα, αν μπορείς, με τα ίδια σου τα χέρια!
Μοιράσου το με φίλους για ακόμη μεγαλύτερο impact - η όποια προσφορά θα κάνει τη διαφορά και θα βοηθήσει το έργο όλων μας. Σ' ευχαριστούμε θερμά για την όποια συμβολή σου εκ των προτέρων!
Picture
Highlights:
 • ​Η επιβλητική οροσειρά της Τύμφης με τους 'Πύργους της Αστράκας'!
 • Το Καταφύγιο της Αστράκας που κυριολεκτικά στολίζει ένα διάσελο!
 • Η ξακουστή Δρακόλιμνη της Τύμφης με τους μοναδικούς αλπικούς Τρίτωνες!
 • Το γραφικό Μικρό και Μεγάλο Πάπιγκο!
 • Οι ανεπανάληπτες Οβίρες Ρογκοβού!

Mια ολοκληρωμένη εμπειρία για να γνωρίσεις το μοναδικό αυτό landmark της Ελλάδας!

Are you #FitAndReady?!?

Picture
Με προορισμό το γραφικό Πάπιγκο, η πρώτη μέρα της περιπέτειας μας θα έχει ανάβαση στον ορεινό όγκο της Τύμφης μέχρι το Καταφύγιο της Αστράκας όπου και θα διανυκτερεύσουμε. Ανάλογα με τη σύνθεση της ομάδας και τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν, την ίδια ή την επόμενη μέρα θα γίνει ανάβαση στην φαντασμαγορική αλπική Δρακόλιμνη της Τύμφης.

Την επόμενη μέρα και αφού θα έχουμε μαζέψει υπέροχες εικόνες για ν' αποτυπώσουμε στο μυαλό και με τις φωτογραφικές μας, θα γίνει επιστροφή με κατάβαση πίσω στο Μεγάλο Πάπιγκο.

Picture
Η Δρακόλιμνη της Τύμφης βρίσκεται στο αλπικό λειβάδι της Τύμφης σε υψόμετρο 2050μ. στην προστατευόμενη περιοχή της Βόρειας Πίνδου στον Εθνικό Δρυμό Βίκου-Αώου. Με έκταση περίπου 8 στρέμματα, έχει ελλειψοειδές σχήμα και βρίσκεται δίπλα στον γκρεμό, πάνω από τον Αώο ποταμό. Είναι γνωστή για τους αλπικούς Τρίτωνες που φιλοξενεί στα νερά της και την καταπληκτική θέα που παίρνει την ανάσα και αποτυπώνεται ανεξίτηλα στο νου όποιου την επισκεφθεί.
Το τοπίο γύρω από την λίμνη είναι μαγικό, ονειρικό: αλπικό, εντυπωσιακό, με εξαιρετική, πανοραμική θέα των κορφών της Τύμφης, Γκαμήλα και Αστράκα.

Picture
Ανάμεσα στις ψηλές επιβλητικές κορφές, στα καταπράσινα αλπικά λιβάδια, γεμάτα άπειρα αλπικά αγριολούλουδα, θ' ανταμώσουμε και πάλι τους χαριτωμένους αλπικούς τρίτωνες που έχουν τη λίμνη για σπίτι τους στο ονειρικό αυτό τοπίο.

Η επιβράβευση της ανάβασης είναι η ανεπανάληπτη θέα και η αίσθηση της ευτυχίας που νιώθεις όταν έχεις καταφέρει να πετύχεις το στόχο - στη συγκεκριμένη περίπτωση για μια μοναδική εμπειρία στην καλύτερη εποχή να τη ζήσεις!

Picture


Στο Πάπιγκο θα έχουμε χρόνο για φαγητό ή προαιρετικά, για ν' απολαύσουμε μια γρήγορη βουτιά στις υπέροχες Οβίρες Ρογκοβού (=κολυμπήθρες Πάπιγκου) στις φυσικές πισίνες της περιοχής, σαν σε ένα τεράστιο φυσικό water park, πριν να συνεχίσουμε για να πάρουμε το δρόμο της επιστροφής για Αθήνα.

Picture
Οι συγκεκριμένες πεζοπορικές διαδρομές είναι κατάλληλες και για άτομα που δεν έχουν μεγάλη εμπειρία στο βουνό αλλά έχουν ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ φυσική κατάσταση με την προϋπόθεση ότι έχουν τον απαραίτητο ελάχιστο εξοπλισμό*** (παρακαλούμε κάνε κλικ στα μπλε γράμματα και διάβασε τί σημαίνουν τα 'βουναλάκια πιο κάτω')
ΣΗΜΕΙΩΣΕ ότι το σακίδιο σου, με ότι χρειάζεσαι για το διήμερο θα το ανεβο-κατεβάσεις μέχρι το καταφύγιο πεζοπορικά.


Σε περίπτωση που επιθυμείς να συμμετέχεις αλλά είναι η πρώτη σου outdoor δραστηριότητα/πεζοπορία ή/και έχεις καθόλου/μικρή εμπειρία πεζοπορίας στο βουνό, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να επικοινωνήσεις πρώτα με τους Active Sundays στο 2111 983117 Τρι-Παρ 10:00-14:00 ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ώστε να λάβεις γραπτή έγκριση για να ισχύει το εισιτήριο σου, ειδικά και μόνο για τη συγκεκριμένη περιπέτεια. Σε περίπτωση που κάνεις εγγραφή χωρίς προηγούμενη επικοινωνία και εκ των υστέρων κριθεί ότι δεν θα μπορείς να αντεπεξέλθεις, θα μπορείς να συμμετέχεις μόνο "τουριστικά" (δες τις λεπτομέρειες κατά την εγγραφή) και δεν θα δικαιούσαι refund, μεταφορά εισιτηρίου σε άλλη περιπέτεια ή άτομο ή χρήση του ποσού που κατέβαλες για άλλη περιπέτεια στο μέλλον.

Θες να έρθεις με φίλ@ που δεν θα ακολουθήσει την πεζοπορία? Είναι εφικτό: παίρνεις κανονικά εισιτήριο και για το άλλο άτομο και στο πεδίο "Σημειώσεις" στην εγγραφή του άλλου ατόμου, αναγράφεις ότι θέλει να έρθει "τουριστικά". Θα σου αποσταλεί ξεχωριστό λινκ ώστε εκτός από το κανονικό εισιτήριο συμμετοχής για το άλλο άτομο, να καταβάλεις τη διαφορά για το επιπρόσθετο κόστος διαμονής του άλλου ατόμου για 1 βράδυ στο Πάπιγκο.
Σημείωση: τέτοιου είδους εισιτήρια είναι πολύ περιορισμένα - προτεραιότητα δίνεται στα άτομα που θα συμμετέχουν στην ανάβαση.


Λόγω του ότι ο προορισμός της περιπέτειας βρίσκεται σε μεγάλο υψόμετρο, σε περίπτωση που τα καιρικά φαινόμενα ή άλλοι αστάθμητοι παράγοντες που τυχόν παρουσιαστούν αποτρέπουν την ασφαλή πρόσβαση ή την διεξαγωγή του προγράμματος της περιπέτειας όπως έχει σχεδιαστεί, το πρόγραμμα θα διαμορφωθεί ανάλογα. Παρακαλούμε σημείωσε ότι ενδέχεται η ώρα αναχώρησης από Αθήνα να διαμορφωθεί ανάλογα σε τέτοια περίπτωση - δηλαδή να γίνει εώς και 6-8 ώρες πριν από την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης και τα εισιτήρια είναι non-refundable σε τέτοια περίπτωση, συνεπώς, πριν κάνεις εγγραφή, παρακαλούμε βεβαιώσου ότι θα μπορείς να αναχωρήσεις από Αθήνα, αν χρειαστεί, αργά βράδι Παρασκευής 03.06.2022 αν όχι Σάββατο 04.06.2022 στις 06:30 πρωί όπως έχει αρχικά σχεδιαστεί. Όλοι οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν με email/SMS το αργότερο 24 ώρες πριν την ώρα συνάντησης της περιπέτειας σε περίπτωση που καταστεί απαραίτητο να γίνει τέτοια αλλαγή.

Δηλώσεις συμμετοχής με τιμή για έγκαιρη εγγραφή* για τις πρώτες 25 θέσεις ή μέχρι 12 Απριλίου 2022 (όποιο έρθει πρώτο).
Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 01 Ιουνίου 2022 αν και εφόσον υπάρχουν ακόμη διαθέσιμα εισιτήρια συμμετοχής.


ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ | ΕΠΙΠΕΔΟ | ΠΟΥ & ΠΩΣ
A) Απόσταση Πεζοπορίας:  ~ 6Km περίπου 
Διάρκεια Πεζοπορίας:     ~ 4hrs περίπου ανάλογα με το ρυθμό της ομάδας, μαζί με τις στάσεις
Υψομετρικά Ανάβασης:   ~ +950m
Υψομετρικά Κατάβασης: ~ -8m
B) Απόσταση Πεζοπορίας:  ~ 12Km περίπου 
Διάρκεια Πεζοπορίας:     ~ 7hrs περίπου ανάλογα με το ρυθμό της ομάδας, μαζί με τις στάσεις
Υψομετρικά Ανάβασης:   ~ +675m
Υψομετρικά Κατάβασης: ~ -1400m

(Αν είσαι αρχάρι@ κάνε κλικ στα μπλε γράμματα του λινκ και διάβασε λεπτομέρειες σχετικά με το βαθμό δυσκολίας και τις απαιτήσεις σε φυσική κατάσταση για να καταλάβεις κατά πόσο θα μπορείς να αντεπεξέλθεις σε αυτή την περιπέτεια)
<<<  Κάνε κλικ στα βουναλάκια για να σιγουρευτείς ότι η συγκεκριμένη περιπέτεια είναι κατάλληλη για σένα με βάση τη φυσική σου κατάσταση (ΒΔ1 - επίπεδα δυσκολίας: 1-5 βουναλάκια. Διάβασε λεπτομέρειες κάνοντας κλικ τα βουναλάκια αν είσαι αρχάρι@ ή χωρίς πολλή εμπειρία στο βουνό)

​Προορισμός: Ήπειρος
Ώρα Συνάντησης:   06:30 (Περιστέρι)
Ώρα Αναχώρησης:  07:00 (Περιστέρι)
Ώρα Επιστροφής: ~22:00 (Περιστέρι)
Επιπρόσθετα σημεία επιβίβασης:
07:15 Ελευσίνα, στη στάση ΚΤΕΛ έξω από το Praktiker
08:00 Ισθμός Κορίνθου, Olympic Cafe
Ρίο (Πάτρας), Olympic Plaza ΣΕΑ Ψαθόπυργου
Σταθμός ΚΤΕΛ Ιωαννίνων, Ιωάννινα
ΜΕ ΙΔΙΑ ΜΕΣΑ (κατ' εξαίρεση και μόνο μετά από ειδική διευθέτηση - κάλεσε 2111983117 Τρι-Παρ 10:00-1400)
ΤΙ ΝΑ ΕΧΩ ΜΑΖΙ - ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
*** Ελάχιστος βασικός εξοπλισμός ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ για συμμετοχή: ***
 • ​​ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΑ ΜΠΟΤΑΚΙΑ (όχι τύπου κλασικά timberland, όχι αθλητικά, όχι πάνινα, όχι τύπου stan smith, όχι πολιτικά παπούτσια) - να είναι πεζοπορικά ΜΠΟΤΑΚΙΑ αδιάβροχα 
 • Πεζοπορικές Γκέτες (όχι μάλλινες γκέτες!!) σε περίπτωση που υπάρχουν λάσπες ή/και χιόνια
 • Πεζοπορικά Μπατόν - πολύ χρήσιμα για τη συγκεκριμένη διαδρομή (όχι μπατόν ski, όχι γκλίτσες ή κλαράκια 😉 )
 • Αδιάβροχο (έστω και δύο μιας χρήσης)
 • Σακίδιο πλάτης με τα βασικά για τον καθένα + μικρό σακίδιο κορυφής
 • Υπνόσακο ή liner υπνόσακου για το καταφύγιο
 • ​Νερό (τουλάχιστον 1,5 λτρ./άτομο για την πεζοπορία)
 • Σνακ μεγάλης θερμιδικής αξίας (πχ. μπάρα δημητριακών/ σοκολάτα)
 • Σκουφί + Γάντια + Buff / Μαντήλι Λαιμού αν είναι κρύο | Καπέλο + Γυαλιά Ηλίου + Αντιηλιακό αν έχει ήλιο/ζέστη
 • Έξτρα/δεύτερα Ρούχα + αποσμητικό + Παπούτσια για μετά την πεζοπορία
ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ, ΑΚΥΡΩΤΙΚΑ, BLAH BLAH
* Βοήθησε συμβάλλοντας θετικά στην αποτελεσματικότερη διοργάνωση των περιπετειών των Active Sundays δηλώνοντας συμμετοχή κι εξοφλώντας το αντίτιμο έγκαιρα. Οποιοσδήποτε δηλώνει συμμετοχή για τις πρώτες 25 θέσεις ή μέχρι τις 08 Μαρτίου 2022 (όποιο έρθει πρώτο), θα μπορεί να συμμετέχει, για τη συγκεκριμένη περιπέτεια, με την προνομιακή τιμή των EUR125,99 ενώ το κόστος συμμετοχής μεταγενέστερα διαμορφώνεται στα EUR145,99.

Επιπρόσθετα, κατ' εξαίρεση, στη συγκεκριμένη περιπέτεια διατίθεται η επιλογή προκαταβολής, συνεπώς υπάρχουν δύο επιλογές αγοράς εισητηρίου: 
(α) Ολόκληρο το ποσό, για άμεση κατοχύρωση θέσης με EUR125,99 για early bird εφόσον υπάρχουν ακόμη διαθέσιμα ή κανονικό εισιτήριο με EUR145,99 ή
(β) Με εισιτήριο ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ (μη-επιστρέψιμη) EUR75,99. Η ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΨΙΜΗ ΟΥΤΕ ΜΕΤΑΦΕΡΣΙΜΗ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ σε περίπτωση που κάποιος ακυρώσει για τον οποιονδήποτε λόγο. Για να κατοχυρωθεί και να ισχύει για συμμετοχή, η εξόφληση του εισιτηρίου προκαταβολής (δλδ επιπρόσθετα EUR70, επίσης ΜΗ ΕΠΙΣΤΡΕΨΙΜΑ, ΜΗ ΜΕΤΑΦΕΡΣΙΜΑ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ), θα πρέπει να γίνει μέχρι τις 15.05.2022 μεσάνυκτα, διαφορετικά το συγκεκριμένο εισιτήριο θα θεωρείται ακυρωμένο (δεν θα υπάρχει δυνατότητα εξόφλησης μεταγενέστερα κι η θέση και το ποσό χάνονται).​

Εισιτήρια διατίθενται άμεσα ηλεκτρονικά μέσω του συστήματος εγγραφών όπου κάνετε εγγραφή, πληρώνετε με κάρτα ή paypal και σε δευτερόλεπτα λαμβάνετε εισιτήριο στο email σας. Eναλλακτικά, δηλώνετε συμμετοχή - μία για κάθε εισιτήριο που επιθυμείτε, συμπληρώνοντας τα ανάλογα πεδία ή με email στο info@activesundays.org και λαμβάνετε εντολή καταβολής του αντιτίμου, που για να ισχύει η δήλωση συμμετοχής, πρέπει να τακτοποιηθεί εντός 24 ωρών, διαφορετικά η συμμετοχή ακυρώνεται αυτόματα.
​​
Tο κόστος συμμετοχής περιλαμβάνει μεταφορά από/προς Αθήνα με σύγχρονο πούλμαν, διαμονή για 1 βράδι στο καταφύγιο Αστράκας, έμπειρους συνοδούς/εκπαιδευτές ορεινής πεζοπορίας πιστοποιημένους στις πρώτες βοήθειες ανά 10-15 άτομα, το σχεδιασμό, οργάνωση, test run, αναλυτική ενημέρωση και υλοποίηση της συγκεκριμένης περιπέτειας, όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για την πραγματοποίηση της περιπέτειας (ασύρματη επικοινωνία, πλήρως εξοπλισμένα φαρμακεία κλπ και ανάλογα, όπου χρειάζεται, ειδικός εξοπλισμός), καφέ Starbucks on the go και φωτογραφικό υλικό από την περιπέτεια. Δεν περιλαμβάνεται φαγητό, εξοπλισμός ή οτιδήποτε άλλο δεν αναφέρεται ρητά.

Για όσους επιθυμούν premium θέσεις, υπάρχει η δυνατότητα κατοχύρωσης τους με επιπρόσθετο κόστος. Οι premium θέσεις είναι περιορισμένες, ανάλογα με το πούλμαν και θα δίνονται με σειρά προτεραιότητας. Premium θέσεις είναι μπροστά δεξιά ή μπροστά πάνω για διώροφο, οι θέσεις πριν και μετά την πίσω έξοδο/σκαλιά δεξιά και η μέση της γαλαρίας. Το επιπρόσθετο κόστος της premium θέσης προστίθεται στο κανονικό εισιτήριο για να ισχύει η premium θέση.

Οι Active Sundays εναρμονίζονται πλήρως στους κανονισμούς και τα μέτρα προστασίας που ισχύουν από τις Αρχές. Σύμφωνα με τις προδιαγραφές ασφάλειας και προστασίας για την υγεία που ισχύουν από την Πολιτική Προστασία και τον ΕΟΔΥ, οι συμμετοχές θα είναι περιορισμένες, το πούλμαν θα έχει μέγιστη πληρότητα όπως προβλέπεται από τις Αρχές και κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας θα τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας και θα διατηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις. Όπως και πριν το lockdown, θα εφαρμοστούν τα ακόλουθα μέτρα πρόληψης και ασφάλειας της υγείας:
 • Απολύμανση πούλμαν
 • Χρήση μάσκας στη διάρκεια παραμονής μέσα στο πούλμαν
Σύμφωνα με τα μέτρα που ισχύουν από 24 Δεκεμβρίου 2021, για τη μετακίνηση με το πούλμαν είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας Ν95 ή διπλής μάσκας, καθ’ όλη τη διάρκεια της μετακίνησης.
Σε περίπτωση επιβολής νέων/επιπρόσθετων μέτρων, οι παραπάνω όροι, θα προσαρμοστούν ανάλογα για να εφαρμόζονται τα νέα/επιπρόσθετα μέτρα.

Όπως αναφέρεται και στους Όρους Συμμετοχής, τους οποίους παρακαλούμε να διαβάσεις πριν πάρεις εισητήριο/α, η περιπέτεια θα διεξαχθεί μόνο σε περίπτωση που συμπληρωθεί ο ελάχιστος αριθμός συμμετοχών έγκαιρα.
Ακυρωτικά για μονοήμερες περιπέτειες και ειδικά για τη συγκεκριμένη σε συντομία - ισχύουν για όλες τις περιπτώσεις, οποιοσδήποτε και να είναι ο λόγος:
Μέχρι τις 05-ΜΑΪ-2022 και ώρα 23:59 Ελλάδας = πλήρες refund (ακύρωση με επιστροφή χρημάτων ή σε μορφή voucher μείον 
€5.- έξοδα ακυρωτικών, εγγραφής και διεκπεραίωσης, με τη μορφή χρημάτων ή voucher/κουπονιού διάρκειας 30-60 ημερών) ή μεταφορά μέχρι μια φορά σε άλλη περιπέτεια ή άλλο άτομο με επιβάρυνση EUR5.-
Μέχρι τις 19-ΜΑΪ-2022 και ώρα 23:59 Ελλάδας = 50% refund (το εισιτήριο δεν είναι μεταφέρσιμο σε άλλη περιπέτεια και γίνεται επιστροφή χρημάτων ή δίνεται voucher/κουπόνι αξίας 50% του κόστους το εισιτηρίου) ή μεταφορά μέχρι μια φορά σε άλλο άτομο με επιβάρυνση EUR5.-
Από τις 20-ΜΑΪ-2022 ή NO SHOW = non-refundable, non-transferable (το εισιτήριο είναι μη-επιστρέψιμο σε χρήματα ή σε μορφή voucher, μη-εξαργυρώσιμο με οποιονδήποτε τρόπο και είναι μη-μεταφέρσιμο σε άλλη περιπέτεια - δεν γίνεται χρήση του σε άλλη περιπέτεια), προσφέρεται η δυνατότητα μέχρι 5 μέρες πριν την ημερομηνία της περιπέτειας να γίνει μεταφορά μέχρι μια φορά σε άλλο άτομο με επιβάρυνση EUR5.-
Εισιτήρια ή επιπρόσθετα addons που είναι εξαρχής non-refundable (μη επιστρέψιμα), όπως π.χ. Super Early Bird, LOCAL, special, exceptional own means (συμμετοχή με ιδία μέσα), premium θέσεις, "άδεια διπλανή θέση", διευθετήσεις φαγητού ή άλλων addon υπηρεσιών/προϊόντων ή όπου δίνεται δυνατότητα προκαταβολής/δόσεων, κλπ. εξαιρούνται από τα παραπάνω ακυρωτικά. Πλήρεις λεπτομέρειες για τα ακυρωτικά βρίσκονται στους Όρους Συμμετοχής.

Το πρόγραμμα και οι δραστηριότητες ενδέχεται να τροποποιηθούν ή ν' ακυρωθούν μερικά ή συνολικά, για οποιονδήποτε λόγο, ιδιαίτερα σε περίπτωση που τα καιρικά φαινόμενα ή άλλοι τεχνικοί ή αστάθμητοι παράγοντες που τυχόν παρουσιαστούν αποτρέπουν την ασφαλή πρόσβαση ή την διεξαγωγή του προγράμματος της περιπέτειας όπως έχει σχεδιαστεί.
Ειδικότερα για περιπέτειες που ενδέχεται να γίνουν σε ψηλό υψόμετρο ή/και χιονισμένο πεδίο, σε περίπτωση που οι καιρικές συνθήκες, ο όγκος και η ποιότητα χιονιού που θα επικρατούν την ημέρα της περιπέτειας στην περιοχή διεξαγωγής της περιπέτειας, είναι τέτοιες που δεν θα επιτρέπουν την ασφαλή πρόσβαση για διεξαγωγή του προγράμματος της περιπέτειας όπως έχει σχεδιαστεί, θα γίνει εναλλακτικό/διαφοροποιημένο πρόγραμμα, ακόμη και 'τουριστικό' αν κριθεί αναγκαίο.

​​​
Με την εγγραφή σας καταλαβαίνετε κι αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής.
ΠΩΣ ΠΑΙΡΝΩ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ | ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
Εισιτήρια συμμετοχής εκδίδονται αυτόματα, ηλεκτρονικά, από το εξειδικευμένο σύστημα εγγραφών Eventbrite και τα λαμβάνεις στο email σου σε δευτερόλεπτα μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής σουΜε τον τρόπο αυτό, κατοχυρώνεται άμεσα η θέση σου.

Επειδή μας το ζητήσατε, υπάρχουν δύο τρόποι για να κάνεις εγγραφή και να πάρεις εισιτήριο συμμετοχής:

(α) Όπως πάντα, πατώντας το κουμπί "Register" ή "Πάρε Άμεσα Εισιτήριο" μεταφέρεσαι στο σύστημα εγγραφών Eventbrite και κάνεις άμεσα online ηλεκτρονική εγγραφή μέσω του. Αφού επιλέξεις αριθμό εισιτηρίων και συμπληρώσεις όλα τα πεδία ξεχωριστά και ειδικά για κάθε άτομο για το οποίο επιθυμείς να πάρεις εισιτήριο, μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιαδήποτε κάρτα (χρεωστική, πιστωτική, προπληρωμένη VISA / MasterCard / AmericanExpress) ή λογαριασμό PayPal για να ολοκληρώσεις την εγγραφή σου και να εκδοθεί εισιτήριο/α συμμετοχής. Πατώντας το κουμπί 'Paypal Check Out' αν δεν έχεις Paypal, απλά δημιουργείς επιτόπου πολύ γρήγορα λογαριασμό επιλέγοντας χώρα Ελλάδα, και το λογαριασμό αυτό μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις για ασφαλείς συναλλαγές οπουδήποτε στο διαδίκτυο. Το PayPal είναι ο ασφαλέστερος τρόπος ηλεκτρονικών πληρωμών παγκοσμίως που σας προφυλάσσει από το να δίνετε στοιχεία καρτών σας για αγορές, μια και παρέχει πλήρη έλεγχο διαχείρισης μέσω της πλατφόρμας του. Με τον τρόπο αυτό, κατοχυρώνεται άμεσα η θέση σου.
ή
(β) Εναλλακτικά, πατώντας το κουμπί 'Εναλλακτική Offline Δήλωση Συμμετοχής", συμπληρώνεις offline μια φόρμα εγγραφής, μια για κάθε άτομο για το οποίο θες εισιτήριο (με τα στοιχεία του καθενός ξεχωριστά), χρησιμοποιείς το ανάλογο κουμπί για να καταβάλεις το σχετικό αντίτιμο κατευθείαν με κάρτα (ή επιλέγεις να σου αποσταλούν στοιχεία κατάθεσης) και έχεις 24 ώρες από την ώρα που θα δηλώσεις συμμετοχή για να τακτοποιήσεις το αντίτιμο. Όταν επιβεβαιωθεί ότι τακτοποιήθηκε, θα σου αποσταλεί το σχετικό εισιτήριο/α στο email σου εντός 24-48 ωρών.​
Όπως πάντα, Εγγραφή και άμεση κατοχύρωση θέσης με έκδοση εισιτηρίου ηλεκτρονικά μέσω Eventbrite πληρώνοντας με Paypal ή κάρτα:


Όπως αναφέρεται και στους Όρους Συμμετοχής, και στα "Ακυρωτικά" πιο πάνω, συμμετοχές που ακυρώνονται για οποιονδήποτε λόγο τις τελευταίες δύο βδομάδες πριν από διήμερη/πολυήμερη περιπέτεια ή για οποιονδήποτε λόγο τελικά δεν συμμετέχει ο συμμετέχοντας, είναι μη-επιστρέψιμα, μη-εξαργυρώσιμα με οποιονδήποτε τρόπο (ούτε σαν voucher), και είναι μη-μεταφέρσιμα σε άλλη περιπέτεια, δηλαδή δεν μπορεί να γίνει χρήση τους για επόμενη περιπέτεια.
Στη συγκεκριμένη περιπέτεια, υπάρχει περίπτωση να κριθεί ωφέλιμο (πχ. εξαιτίας βέλτιστων καιρικών συνθηκών), να γίνει η αναχώρηση το βράδυ της Παρασκευής 03.06.2022 αντί πρωί του Σαββάτου 04.06.2022. Τέτοια περίπτωση δε συνιστά έγκυρο λόγο ακύρωσης εκ μέρους του συμμετέχοντα - τα εισιτήρια είναι μη-επιστρέψιμα.
Αν δοκίμασες να πάρεις εισιτήριο κάνοντας εγγραφή στο σύστημα εγγραφών χρησιμοποιώντας ένα οποιοδήποτε από τα REGISTER λινκ πιο πάνω και δυσκολεύεσαι, μπορείς να κάνεις offline request εγγραφής για να δηλώσεις τα στοιχεία σου και να καταβάλεις το αντίτιμο με άλλο τρόπο.
Ο κανονικός τρόπος να πάρεις εισιτήριο είναι ηλεκτρονικά μέσω του συστήματος εγγραφών Eventbrite, λινκ για το οποίο υπάρχουν πιο πάνω όπου γράφει REGISTER και είναι live - δηλαδή για να πάρεις άμεσα εισιτήριο χρησιμοποίησε το κουμπί REGISTER, επέλεξε αριθμό εισιτηρίων, συμπλήρωσε τα στοιχεία για κάθε συμμετέχοντα, κατέβαλε το αντίτιμο με κάρτα/paypal και θα λάβεις σε δευτερόλεπτα εισιτήριο/α στο εμαιλ σου.
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
: Δήλωσε συμμετοχή offline για πληρωμή εισιτηρίου με κάρτα ή κατάθεση εντός 24ωρών ώστε να γίνει η έκδοση εισιτηρίου και κατοχύρωση θέσης μετά την παραλαβή των στοιχείων σου και επιβεβαίωση τακτοποίησης του αντιτίμου (αν το αντίτιμο δεν τακτοποιηθεί εντός 24 ωρών, η δήλωση συμμετοχής ακυρώνεται)