Picturecover photo by John Karageorge
Καλωσορίζουμε τη νέα σεζόν, αποχαιρετώντας το Καλοκαίρι με τον πιο epic τρόπο: ποταμοδιάσχιση στο Φαράγγι Στενό και πεζοπορία στον Καταρράκτη Μαντάνι του Δαίμονα για μια τελευταία βουτιά στα κρυστάλλινα νερά του Μουτσιαρίτη ποταμού και του κρυμμένου καταρράκτη στην Τζούρτζια, σε παρθένα μέρη, στην αγκαλιά των Αθαμανικών Όρεων!...

Στην περιπέτεια που οπωσδήποτε πρέπει να ζήσεις φέτος, στην καταλληλότερη της εποχή, με την ασφάλεια και την εμπειρία των Active, θα γνωρίσεις μια άγνωστη γωνιά της Πίνδου και των Τζουμέρκων, που χαρακτηρίζεται από εντυπωσιακά ιζηματογενή πετρώματα, συνθέτοντας ένα απόκοσμο σκηνικό που προκαλεί δέος στο μοναδικό Φαράγγι Στενό στη Μουτσιάρα. 

Τη δροσερή μας περιπέτεια συμπληρώνει η πεζοπορία-ποταμοδιάσχιση στον Καταρράκτη Μαντάνι του Δαίμονα με την βάρθρα του να σε προσκαλεί για απανωτές βουτιές, περικυκλωμένη από ατελείωτο, ζουγκλοειδές
πράσινο και τις ψηλές βουνοκορφές των Τζουμέρκων. 

​Έλα για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου, να γνωρίσεις καταπληκτικούς, θετικούς ανθρώπους που θα γίνουν φίλοι σου, να δημιουργήσεις όμορφες αναμνήσεις που θα σε συνοδεύουν στην καθημερινότητα σου και ν' αποτυπώσεις στο μυαλό σου μια αξέχαστη εμπειρία στην υπέροχη φύση των της Πίνδου και των Αθαμανικών βουνών!

Picture
Σ' ένα απομακρυσμένο τοπίο, χωμένο βαθιά μέσα στ' Αθαμανικά όρη, περιτριγυρισμένο​ από πανύψηλες, επιβλητικές κορφές που προκαλούν δέος και από τις ομορφότερες διαδρομές σε άγριο τοπίο διάσπαρτο με πλούσια δάση από έλατα, βρίσκεται ακόμη ένας θησαυρός της Ελλάδας: το Φαράγγι Στενό, όπως το αποκαλούν οι ντόπιοι - κι έχουν δίκιο - στο στενότερο σημείο του έχει πλάτος μόνο 2 μέτρα και οι εντυπωσιακοί γεωλογικοί σχηματισμοί από ιζηματογενή πετρώματα στις πλαγιές του φαραγγιού θα σε συνεπάρουν!

​Κατ' ακρίβειαν είναι τόσο στενό που σε σημεία νομίζεις ότι βρίσκεσαι ανάμεσα σε καθρέφτες που αντικατοπτρίζουν τις πλευρές του φαραγγιού και το κάνουν να μοιάζει σαν ατελείωτο λαβύρινθο, με μόνη έξοδο τη γαλάζια λωρίδα ουρανού που βλέπεις όταν κοιτάς προς τα πάνω!


Πρόκειται για ένα φαράγγι το οποίο διατρέχει ο Μουτσιαρίτης ποταμός, το όνομα του οποίου προέρχεται από το κοντινότερο χωριό - τη Μουτσιάρα, αλλιώς Αθαμανία, που βρίσκεται στη σκιά της κορυφής Κακαρδίτσα (2.429m). Το ποτάμι δημιουργείται από νερά που απορρέουν από τα τριγύρω βουνά και σε σημείο μετά την Αθαμανία και το κοντινό Γαρδίκι, καταλήγει στον ποταμό Αχελώο, γνωστό κι ως Ασπροπόταμο.
Picture
Σχετικά κοντά βρίσκεται και η δεύτερη διαδρομή που θ' απολαύσουμε επίσης με πεζοπορία και ποταμοδιάσχιση: ο Καταρράκτης Μαντάνι του Δαίμονα, στην Τζούρτζια.

Ανάμεσα στις ψηλές κορφές επίσης, αυτή τη φορά στη σκιά της κορυφής Καταρραχιάς (2.299m), σε υψόμετρο περίπου 1.200m, κρυμμένος μέσα σ' ένα κατάφυτο τοπίο άγριας ομορφιάς, ανάμεσα σε απότομες πλαγιές, κόψεις, γεωλογικούς σχηματισμούς και έλατα, βρίσκεται ο Καταρράκτης της Τζούρτζιας.

Γνωστός σαν Μαντάνι του Δαίμονα από τους ντόπιους, μάλλον λόγω του θορύβου των νερών του που πέφτουν από ύψος 15 περίπου μέτρων και καταλήγουν σε μια ειδυλλιακή βάρθρα σαν κρυστάλλινη πισίνα που σε προ(σ)καλεί να βουτήξεις, η βουτιά στη λίμνη του καταρράκτη είναι η επιβράβευση μιας ποταμοδιάσχισης σ' ένα πανέμορφο ρέμα γεμάτο πλατάνια, έλατα, αγριολούλουδα και σκαλισμένα από το νερό βράχια και γεωλογικούς σχηματισμούς που σε σημεία σχηματίζουν ιδιαίτερες λιμνούλες για δροσιστικές βουτιές.

Δηλώσεις συμμετοχής με τιμή για έγκαιρη εγγραφή* για τις πρώτες 25 θέσεις ή μέχρι 08 Αυγούστου 2022 (όποιο έρθει πρώτο).
Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 31 Αυγούστου 2022 αν και εφόσον υπάρχουν ακόμη διαθέσιμα εισιτήρια συμμετοχής.


Picture
Η συγκεκριμένη πεζοπορική διαδρομή είναι κατάλληλη και για Αρχάριους με καλή φυσική κατάσταση με την προϋπόθεση ότι έχουν τον απαραίτητο ελάχιστο εξοπλισμό***
Ειδικότερα για περιπέτειες που ενδέχεται να γίνουν σε μεγάλο υψόμετρο, φαράγγια, χιονισμένο πεδίο, σε περίπτωση που οι καιρικές συνθήκες, η πρόσβαση, ο όγκος και η φορά νερού / όγκος και ποιότητα χιονιού που θα επικρατούν την ημέρα της περιπέτειας στην περιοχή διεξαγωγής της περιπέτειας, είναι τέτοιες που δεν θα επιτρέπουν την ασφαλή πρόσβαση για διεξαγωγή του προγράμματος της περιπέτειας όπως έχει σχεδιαστεί, θα γίνει εναλλακτική/διαφοροποιημένη διαδρομή, ακόμη και σε διαφορετικό προορισμό αν κριθεί αναγκαίο.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ | ΕΠΙΠΕΔΟ | ΠΟΥ & ΠΩΣ
Απόσταση Πεζοποριών:  ~ 9Km περίπου (η κάθε πεζοπορία/ποταμοδιάσχιση - θα γίνει μια τη μια μέρα και μια την άλλη μέρα)
Διάρκεια Πεζοποριών:     ~ 5hrs περίπου ανάλογα με το ρυθμό της ομάδας, μαζί με τις στάσεις
Υψομετρικά Ανάβασης:   ~ +300m max
Υψομετρικά Κατάβασης: ~ -300m max

(Αν είσαι αρχάρι@ κάνε κλικ στα μπλε γράμματα του λινκ και διάβασε λεπτομέρειες σχετικά με το βαθμό δυσκολίας και τις απαιτήσεις σε φυσική κατάσταση για να καταλάβεις κατά πόσο θα μπορείς να αντεπεξέλθεις σε αυτή την περιπέτεια)
Picture
Σε σημεία, και στις δύο πεζοπορίες/ποταμοδιασχίσεις, θα χρειαστεί scambling
<<<  Κάνε κλικ στα βουναλάκια για να σιγουρευτείς ότι η συγκεκριμένη περιπέτεια είναι κατάλληλη για σένα με βάση τη φυσική σου κατάσταση (ΒΔ1 - επίπεδα δυσκολίας: 1-5 βουναλάκια. Διάβασε λεπτομέρειες κάνοντας κλικ τα βουναλάκια αν είσαι αρχάρι@ ή χωρίς πολλή εμπειρία στο βουνό)

​​Προορισμός: ΑΘΑΜΑΝΙΑ
Ώρα Συνάντησης:   15:00 (Περιστέρι)
Ώρα Αναχώρησης:  15:30 (Περιστέρι)
Pick Up Κηφισιά:   15:45

Ώρα Επιστροφής: ~22:00 (Περιστέρι)
Επιπρόσθετα σημεία επιβίβασης:
15:45 Κηφισιά, έξω από το Super Market Θανόπουλος στην Iλισίων
ΤΙ ΝΑ ΕΧΩ ΜΑΖΙ - ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
*** Ελάχιστος βασικός εξοπλισμός ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ για συμμετοχή: ***
 • ​​ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΑ ΜΠΟΤΑΚΙΑ (όχι τύπου κλασικά timberland, όχι αθλητικά, όχι πάνινα, όχι τύπου stan smith, όχι πολιτικά παπούτσια) - να είναι πεζοπορικά ΜΠΟΤΑΚΙΑ αδιάβροχα 
 • ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΠΟΤΑΜΟΔΙΑΣΧΙΣΗΣ ή ΚΛΕΙΣΤΑ αθλητικά πέδιλα 
  (κλειστά μπροστά ώστε να προστατεύουν τα δάχτυλα - πάτησε τα μπλε γράμματα, είναι link για να δεις πώς είναι τα παπούτσια ποταμοδιάσχισης αν δεν έχεις ήδη - θα βρεις σε όλα τα καταστήματα αθλητικών/ορειβατικών ειδών) μια και εκτός από πεζοπορία, θα πεζοπορήσουμε μέσα στο νερό και θα περάσουμε το ποτάμι από όχθη σε όχθη πολλές φορές.
  Τελευταία επιλογή (που δεν προτιμείται, μια και συνήθως ξεκολλάνε οι σόλες και ταλαιπωρούνται όλοι) είναι τα αθλητικά παπούτσια τα οποία θα φορέσεις και θα κουβαλάς μαζί σου και δεύτερο ζευγάρι αθλητικά παπούτσια+ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ duct tape. Γενικότερα μπορείς να έρθεις με παπούτσια με καλή, τρακτερωτή σόλα που να μη σε νοιάζει να βραχούν, φτάνει να είναι κλειστά, δηλαδή όχι σανδάλια και να μην είναι πάνινα ή πλαστικά.
 • Πεζοπορικά Μπατόν - πολύ χρήσιμα για τις συγκεκριμένες διαδρομές (όχι μπατόν ski, όχι γκλίτσες ή κλαράκια 😉 )
 • Αδιάβροχο (έστω και μιας χρήσης)
 • Σακίδιο πλάτης με τα βασικά για τον καθένα
 • Στεγανό σακίδιο για την ποταμοδιάσχιση στο Φαράγγι Στενό
 • Μαγιό - Πετσέτα
 • ​Νερό (τουλάχιστον 1,5 λτρ./άτομο ανά πεζοπορία/ποταμοδιάσχιση)
 • Σνακ μεγάλης θερμιδικής αξίας (πχ. μπάρα δημητριακών / ξηροί καρποί, φρούτα όπως μπανάνες)
 • Καπέλο + Γυαλιά Ηλίου + Αντιηλιακό
 • Έξτρα/δεύτερα Ρούχα + αποσμητικό + Παπούτσια για μετά από την κάθε πεζοπορία/ποταμοδιάσχιση
ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ, ΑΚΥΡΩΤΙΚΑ, BLAH BLAH
* Βοήθησε συμβάλλοντας θετικά στην αποτελεσματικότερη διοργάνωση των περιπετειών των Active Sundays δηλώνοντας συμμετοχή κι εξοφλώντας το αντίτιμο έγκαιρα. Οποιοσδήποτε δηλώνει συμμετοχή για τις πρώτες 25 θέσεις ή μέχρι τις 08 Αυγούστου 2022 (όποιο έρθει πρώτο), θα μπορεί να συμμετέχει, για τη συγκεκριμένη περιπέτεια, με την προνομιακή τιμή των EUR199,99 ενώ το κόστος συμμετοχής μεταγενέστερα διαμορφώνεται στα EUR219,99.

Επιπρόσθετα, κατ' εξαίρεση, στη συγκεκριμένη περιπέτεια διατίθεται η επιλογή προκαταβολής, συνεπώς υπάρχουν δύο επιλογές αγοράς εισητηρίου: 
(α) Ολόκληρο το ποσό, για άμεση κατοχύρωση θέσης με EUR199,99 για early bird εφόσον υπάρχουν ακόμη διαθέσιμα ή κανονικό εισιτήριο με EUR219,99 ή
(β) Με εισιτήριο ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ (μη-επιστρέψιμη) EUR79,99. Η ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΨΙΜΗ ΟΥΤΕ ΜΕΤΑΦΕΡΣΙΜΗ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ σε περίπτωση που κάποιος ακυρώσει για τον οποιονδήποτε λόγο. Για να κατοχυρωθεί και να ισχύει για συμμετοχή, η εξόφληση του εισιτηρίου προκαταβολής (δλδ επιπρόσθετα EUR140, επίσης ΜΗ ΕΠΙΣΤΡΕΨΙΜΑ, ΜΗ ΜΕΤΑΦΕΡΣΙΜΑ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ), θα πρέπει να γίνει μέχρι τις 25.08.2022 μεσάνυκτα, διαφορετικά το συγκεκριμένο εισιτήριο θα θεωρείται ακυρωμένο (δεν θα υπάρχει δυνατότητα εξόφλησης μεταγενέστερα κι η θέση και το ποσό χάνονται).​

Εισιτήρια διατίθενται άμεσα ηλεκτρονικά μέσω του συστήματος εγγραφών όπου κάνετε εγγραφή, πληρώνετε με κάρτα ή paypal και σε δευτερόλεπτα λαμβάνετε εισιτήριο στο email σας. Eναλλακτικά, δηλώνετε συμμετοχή - μία για κάθε εισιτήριο που επιθυμείτε, συμπληρώνοντας τα ανάλογα πεδία ή με email στο info@activesundays.org και λαμβάνετε εντολή καταβολής του αντιτίμου, που για να ισχύει η δήλωση συμμετοχής, πρέπει να τακτοποιηθεί εντός 24 ωρών, διαφορετικά η συμμετοχή ακυρώνεται αυτόματα.
​​
Tο κόστος συμμετοχής περιλαμβάνει μεταφορά από/προς Αθήνα με σύγχρονο πούλμαν, 2 βράδια διαμονή με πρωινό σε δίκλινο/τρίκλινο δωμάτιο σε ξενοδοχείο 3* με rating 9.4 στο booking.com, δανεισμό ορειβατικού κράνους για την ποταμοδιάσχιση στο Φαράγγι Στενό, έμπειρους συνοδούς/εκπαιδευτές ορεινής πεζοπορίας πιστοποιημένους στις πρώτες βοήθειες ανά 10-15 άτομα, το σχεδιασμό, οργάνωση, test run, αναλυτική ενημέρωση και υλοποίηση της συγκεκριμένης περιπέτειας, όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για την πραγματοποίηση της περιπέτειας (ασύρματη επικοινωνία, πλήρως εξοπλισμένα φαρμακεία κλπ και ανάλογα, όπου χρειάζεται, ειδικός εξοπλισμός), καφέ Starbucks on the go και φωτογραφικό υλικό από την περιπέτεια. Δεν περιλαμβάνεται φαγητό, άλλος εξοπλισμός ή οτιδήποτε άλλο δεν αναφέρεται ρητά.

Για όσους επιθυμούν premium θέσεις, υπάρχει η δυνατότητα κατοχύρωσης τους με επιπρόσθετο κόστος. Οι premium θέσεις είναι περιορισμένες, ανάλογα με το πούλμαν και θα δίνονται με σειρά προτεραιότητας. Premium θέσεις είναι μπροστά δεξιά ή μπροστά πάνω για διώροφο, οι θέσεις πριν και μετά την πίσω έξοδο/σκαλιά δεξιά και η μέση της γαλαρίας. Το επιπρόσθετο κόστος της premium θέσης προστίθεται στο κανονικό εισιτήριο για να ισχύει η premium θέση.

Οι Active Sundays εναρμονίζονται πλήρως στους κανονισμούς και τα μέτρα προστασίας που ισχύουν από τις Αρχές. Παρόλο που δεν είναι υποχρεωτικό, συστήνεται η χρήση μάσκας κατά τη διάρκεια παραμονής στο πούλμαν. Σε περίπτωση επιβολής νέων μέτρων, τα μέτρα προστασίας θα προσαρμοστούν ανάλογα για να εφαρμόζονται τα νέα/επιπρόσθετα μέτρα.


Όπως αναφέρεται και στους Όρους Συμμετοχής, τους οποίους παρακαλούμε να διαβάσεις πριν πάρεις εισητήριο/α, η περιπέτεια θα διεξαχθεί μόνο σε περίπτωση που συμπληρωθεί ο ελάχιστος αριθμός συμμετοχών έγκαιρα.
Ακυρωτικά για πολυήμερες περιπέτειες και ειδικά για τη συγκεκριμένη σε συντομία - ισχύουν για όλες τις περιπτώσεις, οποιοσδήποτε και να είναι ο λόγος:
Μέχρι τις 02-ΑΥΓ-2022 και ώρα 23:59 Ελλάδας = πλήρες refund (ακύρωση με επιστροφή χρημάτων ή σε μορφή voucher μείον 
€5.- έξοδα ακυρωτικών, εγγραφής και διεκπεραίωσης, με τη μορφή χρημάτων ή voucher/κουπονιού διάρκειας 30-60 ημερών) ή μεταφορά μέχρι μια φορά σε άλλη περιπέτεια ή άλλο άτομο με επιβάρυνση EUR25.-
Μέχρι τις 17-ΑΥΓ-2022 και ώρα 23:59 Ελλάδας = 50% refund (το εισιτήριο δεν είναι μεταφέρσιμο σε άλλη περιπέτεια και γίνεται επιστροφή χρημάτων ή δίνεται voucher/κουπόνι αξίας 50% του κόστους το εισιτηρίου) ή μεταφορά μέχρι μια φορά σε άλλο άτομο με επιβάρυνση EUR25.-
Από τις 18-ΑΥΓ-2022 ή NO SHOW = non-refundable, non-transferable (το εισιτήριο είναι μη-επιστρέψιμο σε χρήματα ή σε μορφή voucher, μη-εξαργυρώσιμο με οποιονδήποτε τρόπο και είναι μη-μεταφέρσιμο σε άλλη περιπέτεια - δεν γίνεται χρήση του σε άλλη περιπέτεια), προσφέρεται η δυνατότητα μέχρι 5 μέρες πριν την ημερομηνία της περιπέτειας να γίνει μεταφορά μέχρι μια φορά σε άλλο άτομο με επιβάρυνση EUR25.-
Εισιτήρια ή επιπρόσθετα addons που είναι εξαρχής non-refundable (μη επιστρέψιμα), όπως π.χ. Super Early Bird, LOCAL, special, exceptional own means (συμμετοχή με ιδία μέσα), premium θέσεις, "άδεια διπλανή θέση", διευθετήσεις φαγητού ή άλλων addon υπηρεσιών/προϊόντων ή όπου δίνεται δυνατότητα προκαταβολής/δόσεων, κλπ. εξαιρούνται από τα παραπάνω ακυρωτικά. Πλήρεις λεπτομέρειες για τα ακυρωτικά βρίσκονται στους Όρους Συμμετοχής.

Το πρόγραμμα και οι δραστηριότητες ενδέχεται να τροποποιηθούν ή ν' ακυρωθούν μερικά ή συνολικά, για οποιονδήποτε λόγο, ιδιαίτερα σε περίπτωση που τα καιρικά φαινόμενα, η πρόσβαση ή άλλοι τεχνικοί ή αστάθμητοι παράγοντες που τυχόν παρουσιαστούν αποτρέπουν την ασφαλή πρόσβαση ή την διεξαγωγή του προγράμματος της περιπέτειας όπως έχει σχεδιαστεί.
Ειδικότερα για περιπέτειες που ενδέχεται να γίνουν σε μεγάλο υψόμετρο, φαράγγια, χιονισμένο πεδίο, σε περίπτωση που οι καιρικές συνθήκες, η πρόσβαση, ο όγκος και η φορά νερού / όγκος και ποιότητα χιονιού που θα επικρατούν την ημέρα της περιπέτειας στην περιοχή διεξαγωγής της περιπέτειας, είναι τέτοιες που δεν θα επιτρέπουν την ασφαλή πρόσβαση για διεξαγωγή του προγράμματος της περιπέτειας όπως έχει σχεδιαστεί, θα γίνει εναλλακτική/διαφοροποιημένη διαδρομή, ακόμη και σε διαφορετικό προορισμό αν κριθεί αναγκαίο.

Με την εγγραφή σας καταλαβαίνετε κι αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής.
ΠΩΣ ΠΑΙΡΝΩ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ | ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
Εισιτήρια συμμετοχής εκδίδονται αυτόματα, ηλεκτρονικά, από το εξειδικευμένο σύστημα εγγραφών Eventbrite και τα λαμβάνεις στο email σου σε δευτερόλεπτα μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής σουΜε τον τρόπο αυτό, κατοχυρώνεται άμεσα η θέση σου.

Επειδή μας το ζητήσατε, υπάρχουν δύο τρόποι για να κάνεις εγγραφή και να πάρεις εισιτήριο συμμετοχής:

(α) Όπως πάντα, πατώντας το κουμπί "Register" ή "Πάρε Άμεσα Εισιτήριο" μεταφέρεσαι στο σύστημα εγγραφών Eventbrite και κάνεις άμεσα online ηλεκτρονική εγγραφή μέσω του. Αφού επιλέξεις αριθμό εισιτηρίων και συμπληρώσεις όλα τα πεδία ξεχωριστά και ειδικά για κάθε άτομο για το οποίο επιθυμείς να πάρεις εισιτήριο, μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιαδήποτε κάρτα (χρεωστική, πιστωτική, προπληρωμένη VISA / MasterCard / AmericanExpress) ή λογαριασμό PayPal για να ολοκληρώσεις την εγγραφή σου και να εκδοθεί εισιτήριο/α συμμετοχής. Πατώντας το κουμπί 'Paypal Check Out' αν δεν έχεις Paypal, απλά δημιουργείς επιτόπου πολύ γρήγορα λογαριασμό επιλέγοντας χώρα Ελλάδα, και το λογαριασμό αυτό μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις για ασφαλείς συναλλαγές οπουδήποτε στο διαδίκτυο. Το PayPal είναι ο ασφαλέστερος τρόπος ηλεκτρονικών πληρωμών παγκοσμίως που σας προφυλάσσει από το να δίνετε στοιχεία καρτών σας για αγορές, μια και παρέχει πλήρη έλεγχο διαχείρισης μέσω της πλατφόρμας του. Με τον τρόπο αυτό, κατοχυρώνεται άμεσα η θέση σου.
ή
(β) Εναλλακτικά, πατώντας το κουμπί 'Εναλλακτική Offline Δήλωση Συμμετοχής", συμπληρώνεις offline μια φόρμα εγγραφής, μια για κάθε άτομο για το οποίο θες εισιτήριο (με τα στοιχεία του καθενός ξεχωριστά), χρησιμοποιείς το ανάλογο κουμπί για να καταβάλεις το σχετικό αντίτιμο κατευθείαν με κάρτα (ή επιλέγεις να σου αποσταλούν στοιχεία κατάθεσης) και έχεις 24 ώρες από την ώρα που θα δηλώσεις συμμετοχή για να τακτοποιήσεις το αντίτιμο. Όταν επιβεβαιωθεί ότι τακτοποιήθηκε, θα σου αποσταλεί το σχετικό εισιτήριο/α στο email σου εντός 24-48 ωρών.​
Όπως πάντα, Εγγραφή και άμεση κατοχύρωση θέσης με έκδοση εισιτηρίου ηλεκτρονικά μέσω Eventbrite πληρώνοντας με Paypal ή κάρτα:


Όπως αναφέρεται και στους Όρους Συμμετοχής, και στα "Ακυρωτικά" πιο πάνω, συμμετοχές που ακυρώνονται για οποιονδήποτε λόγο την τελευταία βδομάδα πριν από μονοήμερη περιπέτεια ή για οποιονδήποτε λόγο τελικά δεν συμμετέχει ο συμμετέχοντας, είναι μη-επιστρέψιμα, μη-εξαργυρώσιμα με οποιονδήποτε τρόπο (ούτε σαν voucher), και είναι μη-μεταφέρσιμα σε άλλη περιπέτεια, δηλαδή δεν μπορεί να γίνει χρήση τους για επόμενη περιπέτεια.
Αν δοκίμασες να πάρεις εισιτήριο κάνοντας εγγραφή στο σύστημα εγγραφών χρησιμοποιώντας ένα οποιοδήποτε από τα REGISTER λινκ πιο πάνω και δυσκολεύεσαι, μπορείς να κάνεις offline request εγγραφής για να δηλώσεις τα στοιχεία σου και να καταβάλεις το αντίτιμο με άλλο τρόπο.
Ο κανονικός τρόπος να πάρεις εισιτήριο είναι ηλεκτρονικά μέσω του συστήματος εγγραφών Eventbrite, λινκ για το οποίο υπάρχουν πιο πάνω όπου γράφει REGISTER και είναι live - δηλαδή για να πάρεις άμεσα εισιτήριο χρησιμοποίησε το κουμπί REGISTER, επέλεξε αριθμό εισιτηρίων, συμπλήρωσε τα στοιχεία για κάθε συμμετέχοντα, κατέβαλε το αντίτιμο με κάρτα/paypal και θα λάβεις σε δευτερόλεπτα εισιτήριο/α στο εμαιλ σου.
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
: Δήλωσε συμμετοχή offline για πληρωμή εισιτηρίου με κάρτα ή κατάθεση εντός 24ωρών ώστε να γίνει η έκδοση εισιτηρίου και κατοχύρωση θέσης μετά την παραλαβή των στοιχείων σου και επιβεβαίωση τακτοποίησης του αντιτίμου (αν το αντίτιμο δεν τακτοποιηθεί εντός 24 ωρών, η δήλωση συμμετοχής ακυρώνεται)